- ldave: New Game Blitz - 2026
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
togvau
üzenetére
Ezt meg kéne tudni csinálni szerintem nativ query nélkül is. Régen csináltam hasonlót:
Optional<Deck> findByIdAndGame_Id(int id, int gameId);A
deckentity-nek pedig volt egy ilyen tulajdonsága:@OneToOne
@JoinTable(
name = "games_decks",
joinColumns = @JoinColumn(name = "deck_id"),
inverseJoinColumns = @JoinColumn(name = "game_id")
)
@JsonIgnore
private Game game; -
Szmeby
tag
válasz
togvau
üzenetére
Én inkább a Hibernate-re gyanakszom (vagyis az általad választott aktuális JPA implementációra), ő rakja össze az sql-t. A spring csak egy plusz réteget húz köré. Ezért is gondoltam azt, hogy az egyik megoldás egyből a hibernate-et szólítja meg, míg a másik átfolyik még néhány springes optimalizáción. Habár a spring egyik és másik modulja is képes gyökeresen eltérő "optimalizációkat" végrehajtani ugyanabból a kiindulópontból.
Szerintem sem sikerültek a legjobbra a hibernate default működési módjai ilyen-olyan esetekben, de tudod, ez ízlés dolga. A kedvencem, hogy Set, List, Collection, stb típusok esetén ceteris paribus teljesen eltérő lekérdezéseket rak össze végül. Külön öröm volt ezt debugolni.

Más fejlesztő más problémával meg örül neki, hogy pont úgy működik az általa összerakott izé, ahogy azt elvárja. A show_sql-nek nincs oka, hogy hazudjon.Megtanultam már, hogy minden hibernate által összeállított query-t le kell ellenőrizni, mert orbitális hülyeségeket, optimalizálatlan megoldásokat tud összerakni a háttérben. Vagy csak nekem vannak furcsa igényeim, ki tudja.

Örülök, hogy a fetch megoldotta a problémát.
Optimalizálj és jó lesz. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- GAMER PC! - i5 9600kf, RTX 3060Ti, 16GB DDR4, 1TB SSD
- Gyűjtői makulátlan , dobozos , bontatlan , fóliás , ROG GTX 1080 !!!
- Dell Latitude 5430 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB, HU vil billentyűzet
- Gamer PC: Ryzen 5 5600 I B550 WiFi6 I 16GB DDR4 I RX 590 8GB I 1TB NVMe I 1000W I HAF XB EVO
- Samsung 850 EVO 1TB Sata3 SSD / Beszámítás OK!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Optimalizálj és jó lesz.