Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- adika4444: MikroTik IPv6 DIGI PPPoE-vel
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
togvau
senior tag
válasz
disy68 #11040 üzenetére
pontosan azt, amit írtam. De lefut az alkalmazás, elindul ugyan úgy mintha simán futtatnám, lefuttatja a teszteket, majd leállítja.
És most az újabb dolog amit szeretnék el,érni, az az, hogy ne csaljon a springboot junit test, és ne god mode-ban hívja meg a rest szolgáltatásokat, hanem autentikálni kelljen, csak úgy mintha postmanból hívnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Téma tudnivalók
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ZenBook UM325UA - 13,3" FHD OLED - R5 5500U - 8GB / 512GB SSD - USB-C - SK bill
- Szép állapot!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 8GB RAM 1TB SSD Magyar vbill
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest