- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
Szmeby
üzenetére
Nem-nem, egyáltalán nem ragaszkodom az ini-hez (elsőre platformfüggetlenként ez ugrott be), ezt a properties-t is meg fogom nézni (
). Alapvetően ilyenre a registry-t használnám alapesetben, de ugye mint írtam, linuxon is futtatni kéne a cuccost.Szerintem az lesz, hogy:
main(){kezdő();.... // tényleges metódusokvégző();}Alternatíva:
main(){SajatClass sajat = new SajatClass();sajat.Futtat();}
Ahol a külső osztály destruktorába tenném esetleg, vagy valami finalize.Nem bonyolítom túl. Abból akartam kiindulni, hogy hátha lehetne a main-t tartalmazó osztálynak egy destruktort írni, ami felszabadít mindent, és egyúttal a konfig adatokat is fájlba írja. De ahogy olvastam, ilyen nincs. Ugye, nincs?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6400 / GTX 1060 6GB / 16GB DDR4 / 128SSD+ 500GB SSHD
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- iKing.hu Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver használt újszerű 100% akku 72 ciklus garanciás 2026.11.24
- Roborock S5 Max
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Gold használt karcmentes 97% akku 293 ciklus Apple garancia 2027.02.28-ig
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
). Alapvetően ilyenre a registry-t használnám alapesetben, de ugye mint írtam, linuxon is futtatni kéne a cuccost.