Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
disy68
aktív tag
válasz
floatr
üzenetére
"Az XML vs Java configgal kapcsolatban az a problémám, hogy a konfiguráció karbantartásához/módosításához kódolás kell, CI pipeline."
Ez a konfiguráció nem ugyanaz, mint az alkalmazáshoz tartozó akár környezetenként változó konfig, pl url-ek. Ha itt kell módosítani bármit - magyarul az alkalmazás context-je változik -, akkor újra kell buildelni az alkalmazást, függetlenül a konfiguráció típusától. Innentől ez nem üzemeltetési kérdés, hanem fejlesztés.
Az átláthatóság szubjektív dolog, láttam már 30-40 xml-ből felépülő Spring konfigot, ami nekem minden volt csak nem átlátható, viszont volt kolléga, aki azt preferálta. Azt hittem ez csak az ő fétise, de akkor vannak még mások is ezen a vonalon :-)
"Lombokot szerintem alapvetően pár olyan dologra érdemes használni, ami fordításkor generál le bojlerplét kódot. Ezen az alapon semmilyen nem Java JVM nyelvet nem lenne szabad használni."
Semmi köze a kettőnek egymáshoz, ne keverd a dolgokat. A lombok által generált kódban nem bíznak sokan, valamint java update esetében okozhat/okozott gondot. Van pár issue-juk is. Ettől függetlenül, ahol lehet én is preferálom a használatát, de ettől még megértem, ha máshogy dönt valaki.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Apple iPhone SE 2020 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest