Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- 20230101_102713676_iOS
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 10.03
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én anno úgy tanultam, hogy a model-ben kizárólag "nyers" adatok szerepelhetnek. De akkor persze lehet, hogy rosszul emlékszem. Megkoptak az emlékeim sajnos a hosszú kihagyás után.
És akkor az ID hogy nézzen ki? Legyen mondjuk csak getter hozzá, setter nem és a konstruktorban adjak mondjuk az ID-nak értéket kizárólag?
Ha a service rétegben van egy addCar akkor ugye ott még nincs ID-m. Tehát kellene egy ID nélküli konstruktor. Ha DAO-ból jön vissza adat, akkor ott már van ID, tehát kell egy olyan konstruktor is.
Ez így biztonságos? Nem szeretném, ha kivülről lehetne az ID-t variálni. Vagy rossz a gondolatmenet?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD (ELKELTEK)
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest