Hirdetés
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- bitpork: Ha Isten létezik...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinter
addikt
Sziasztok.
.
Van egy grafikus JavaFX alkalmazásom, az App osztály felelős az kirajzolásért és az irányításért. A problémám a következő:Van egy gombom (addMember), ami azt szeretném, hogy a kattintáskor létrehozzon egy új Member-t, majd ezt a Member-t hozzáadja ahhoz a Team-hez, ami épp ki van választva a megjelenített táblázatban. Ha én az EventHandler-t az App-on belül valósítom meg, akkor minden gombnak az App osztály adattagjának kell lennie, hogy a handle függvényben le tudjam ellenőrizni, hogy melyik osztályban történt a kattintás. Viszont ha külön osztályt hozok erre létre, akkor viszont kattintáskor le kéne kérni a szövegdobozok tartalmát, az épp aktuálisan kiválasztott Team-et, és ezt átadni az EventHandler-nek, de ezt önmagának nem tudja megtenni. Arra gondoltam, hogyha az App-on belül a csapatokat tároló teamData, teamTable (megjelenített táblázat) és a szövegdobozok static-ok lennének, akkor külső EventHandler osztályból is elérném őket és akkor legalább a gomboknak nem kellene az App osztálynak adattagjának lenni, hanem lehetne függvényen belül. Van erre valami más megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 4060 / 500GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs