Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geri12345
tag
válasz
FehérHolló #14978 üzenetére
Ez így van, de nem hiszem, hogy ezek a politikusok hallgattak Rendszermodellezést, Adatbázisokat vagy Szoftvertechnológiát.
Egyébként a corvinusos ismerősömtől azt hallottam az alapítványi fenntartás óta javult valamit a színvonal, meg magasabbak az ösztöndíjak és az oktatói fizetések is.
Bár azért vannak fenntartásaim ezekkel az alapítványokkal kapcsolatban. Például, ahol mostanában bejelentették a kuratórium tagokat, ott látszik, hogy politikusokat neveztek ki meghatározatlan időre. Ha jól értem, alapítói jogokkal vissza lehet őket hívni, új tagokat lehet kinevezni, de az alapítói jogokat is át fogja adni az állam a kuratóriumnak. De a Ptk 3:394. § alapján az alapítvány egy szerve nem gyakorolhatja ezeket a jogokat saját tagjaival kapcsolatos ügyekben. Szóval akkor majd a nyilvántartó bíróság hívhatja vissza őket?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Compaq 6305 Pro SFF PC, AMD A4 5300B CPU 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- HP Compaq 6300 Pro SFF PC, i3.2120 CPU, 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- HP Compaq 8300 Pro SFF PC, i3-3220 CPU, 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- Fujitsu Celsius W5010n
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest