Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
Új hozzászólás Aktív témák
-
robekri
addikt
válasz NielsX #23462 üzenetére
ha K-s akkor Z77es lap, innentől kezdve meg már a pénztárcád!
Nekem asrock z77-extreme4 van.
(venti szabályzása nem a legjobb, viszont engem ez nem izgat, mert Potival tolom)
-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!
-
laychi
veterán
válasz NielsX #24207 üzenetére
Terheld ugyan így és indíts mellé egy realtempet vagy egy coretempet,,és figyeld,hogy ott is ugyan ezt csinálja e.
Lehet az aidával van valami,vagy esetleg a hőfok érzékelővel.Esetleg,ha nem a legfrissebb aida van,akkor próbáld azzal.
Vagy próbálj ki valami másik stressz progit és azt is figyeld aidával,meg az említett progik valamelyikével egyidőben.[ Szerkesztve ]
-
laychi
veterán
válasz NielsX #24211 üzenetére
Ja hát ha linx-szel teszteltél,akkor ne is csodálkozz,mert a kör végén mindig visszavesz,amég regisztrálja az eredményt a program.Azt hittem aida stress testet futtattál és annál ingadozott így időközönként
Bár azt nem értem,hogy az aida folyamatosan 100% terhelést mutatott,holott vissza vesz ilyenkor belőle.
Lényeg,hogy megvan az oka.Ja és igen,túlterheli a linx a procit.
Haswellnél +100-110 mV-ot hozzádob adaptív(offset) üzemmódban a max terhelési feszültséghez képest,ha override(manual) módban van,akkor meg kifagy.
Mondjuk annak másabb is a tuningja mint,az ivy-nak.[ Szerkesztve ]
-
laychi
veterán
válasz NielsX #24216 üzenetére
Akkor jó ez a hőfok ilyen fesz mellett pláne,ne kupaktalanítsd,felesleges.
Amúgy talán a penge a biztonságosabb.
Nekem ugyan ilyen fesszel a 3570K-m 100 fokra felment linx alatt,kupak mod után lett 75 fok liquid ultrával,aztán újra lett kenve,mert másik alaplapban is kipróbáltam meg házat cseréltem,mx2 paszta a kupakra rakva,akkor 71 fokig sikerült levinni hyper 212 evovalMI a Batch# száma?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Robotporszívók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tudományos Pandémia Klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Windows 10
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest