Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
Új hozzászólás Aktív témák
-
robekri
addikt
Akinek ASROCK z77 extreme 4 lapja van legyen kedves beírni a BIOS beállításait. Nem igaz, h ennyire szar K-s procit fogtam ki. 4500ön alig akar elindulni, csak offset 0 körül
Van másik ilyen lapom is jelenleg (PC építés rokonnak)
Megpróbáljam abban is?-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!
-
robekri
addikt
válasz LeslieG Jr. #22207 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!
-
robekri
addikt
válasz LeslieG Jr. #22210 üzenetére
kupakolni kellene a qrvát
de én nem nagyon merem.....
Mindjárt jön a 4400ról a teszt
[ Szerkesztve ]
-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!
-
robekri
addikt
válasz LeslieG Jr. #22210 üzenetére
-
robekri
addikt
válasz kovsol #22214 üzenetére
igen neteztem
na mindjárt itt hagyom a gépet egy 10es tesztre és nem nyúlok hozzá.
CPU Load Line-t vissza vettem 2re, mert 4nél kék fagyi -0.050nél.
[ Szerkesztve ]
-
robekri
addikt
szakik ez mennyire számít jó tuningnak?
3770k @4,6 1,2 fesz
-
robekri
addikt
Na itt a kis dög a Lapomban.
idáig 3770k@4800 1.23 V (vid1.19)
Ez a tetű TT Frigó hűtő nem lesz a kedvencem. Ahogy csavarom be a SPÉCI csavarját tolja lefelé csavarhúzót, nem is tudom, hogy lehetett ezt így. Sajna a hőfokok nagyon magasak, magasabbak, mint az előző 3570k-m
-
-
robekri
addikt
válasz laychi #23303 üzenetére
Itt van egy kis LinX, sajna hőfokokkal itt is baj van. (Ha megjön Liquid Ultra-d, lehet áttolnám magam ha nem gond! (paszta költségbe is beszállok)
CPU Queen @4900
-
robekri
addikt
válasz SzlobiG #23312 üzenetére
na mai gyorsteszt után most itt tartok:
3770k @4600 1,152V max 85 fokos
Azt hiszem ez lesz az amin használom, jelenlegi hűtés és paszta mellett.
-
robekri
addikt
Nagyon jó hőfok, mivel hűtöd? (noctua? )
Sajna nem egy tuningos a procid, játék alatt még próbálj lefaragni feszültségből.
Kár, hogy messze vagy, kupaktalanítanék!
-
-
robekri
addikt
Megbocsájtok.
Hiába áll a hajad, én tudok segíteni kockázat vállalással, ő sajna (fesz miatt)nem.
Én sem nyúzom amíg nem volt kupakolva.Nem vettem semmit támadásnak, lesz még kérdésem majd, köszönöm a segítséget!
üdv
[ Szerkesztve ]
-
robekri
addikt
Nos én is tegnap beléptem a "kupaktalanítottak klubjába"!
Nagy köszönet érte laychi-nak!
Csodás eredményeket produkált a nem mindennapi 3770k-m.
Hamarosan írom a részleteket. (-20,25 fokkal kevesebb lett)A TT Frio hűtőm is cserélve lett egy NOCTUA NH-D14 (csak) blokkra.
írtam itt is egy pü-t de válaszra sem méltat-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!
-
robekri
addikt
válasz NielsX #23462 üzenetére
ha K-s akkor Z77es lap, innentől kezdve meg már a pénztárcád!
Nekem asrock z77-extreme4 van.
(venti szabályzása nem a legjobb, viszont engem ez nem izgat, mert Potival tolom)
-
robekri
addikt
válasz Malamute #23470 üzenetére
Ez attól függ!
Milyen árakon jutsz hozzá a felsorolt procikhoz, milyen lapba teszed. Ha elég a @4 giga akkor fölös pénzt kiadni K-s procira.
Ha kódolsz, 3D tervezés akkor K!
Jelenleg nekem netezésre van egy erőmű PC-m (adataim). (vga-t most veszik meg (6970)
[ Szerkesztve ]
-
-
robekri
addikt
válasz sestertius #23486 üzenetére
Megéri bizony!
Laychinak
Thermaltake frio hűtő a zöld oszlop,
kék a NOCTUA(csak a blokk van, noname 12 centis ventikkel), mint ahogy látszik is, a
piros értékek a kupaktalanítás előtti hőfokok, TT Frio hűtővel.[ Szerkesztve ]
-
-
-
robekri
addikt
válasz Malamute #23508 üzenetére
39x 105 nyugodtan mehet, csak ne AUTON hagyd a feszültséget, mert tuti sokat ad neki a lapod, terhelve mondj egy CPU-z feszültség értéket.
80 fok nem sok terhelve!!
[ Szerkesztve ]
-
robekri
addikt
válasz laychi #23567 üzenetére
Mintha nem láttad volna nálam, milyen jó is az SSD, én is simán azt vennék, nem a proci meg a 32 giga rammal gyorsul nagyot a rendszer!
Kingstonra fel
[ Szerkesztve ]
-
robekri
addikt
válasz bombibmw #23682 üzenetére
Lajossal tárgyaltuk itt nálam ezt, szerintem igen is mérvadó, tök mindegy, hogy Malay, vagy Costa Rica
E1, vagy e1/L1 revision.Jöjjenek az értékek:
[ Szerkesztve ]
-
robekri
addikt
válasz bombibmw #23687 üzenetére
őőő lemaradt az offset +0.115
tehát plö OFFSET:0
4000/1.1609/1.1709
4400/1.1759/1.1659elnézést érte
gyereknek mese és átszerkesztem, pilla
[ Szerkesztve ]
-
robekri
addikt
válasz ThodEE #23713 üzenetére
lelőttem FF, cpu-z, temp progik és kapásból helyreállt a gflops
0.6.4-110.2 Gflops
0.6.5-120.4 GflopsPlayers:Tehát akkor megyek vissza 4500re és megnézzük megint
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest