Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
easy...rider
üzenetére
Load line calibration.

Holnap veszek friss mx2-őt meglátjuk mennyit számít kupaktalanítás után egy friss paszta... -
laychi
veterán
válasz
easy...rider
üzenetére
Te a non Z OC-ra gondolsz.
Ami annyit tesz,hogy néhány b85 és h87 chipsetes lapban lehetett húzni a K-s procikat.
NonK procit semilyen lapban nem lehet esetleg bclk emeléssel de az nem ér semmit max 50-100 mhz és károsíthatod vele a pci és sata eszközeidet.
De ez valóban nem ennek a topikja.
Kár is vele tovább foglalkozni. -
MrM94
addikt
válasz
easy...rider
üzenetére
Szandinal meg Ivy nel mukodott,de Haswellnel tenyleg nem mukszik semmilyen fele modon.Most gugliztam ra.
-
diegho
nagyúr
válasz
easy...rider
üzenetére
Az haswell és nem lehet húzni.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
easy...rider
üzenetére
Nem mondtam, hogy rosszak az értékek. Csak hogy ugrálva mutat nem folyamatosan.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
easy...rider
üzenetére
A virtu még egy kiforratlan technológia, jelenleg inkább veszít vele az ember mint nyer.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
easy...rider
üzenetére
Hm, először szenzor hibára gyanakodtam volna, de ha fogyasztás is megugrik, akkor az már más tészta. Én mondjuk nem tapasztaltam ilyet. A legjobb ha AVX-es linx-et használsz.
A feszültség normál ha auton ingadozik és nem fixet adtál meg. mondjuk az 1,294 4,5ghz-hez szerintem kicsit sok. Próbáld meg csökkenteni, hátha kevesebbel is stabil marad.KRX21:
Biztosan függ hogy hogy raktad fel a pasztát, bár én mindig ugyanúgy és ugyanannyit rakok, szóval nemhiszem hogy ezmiatt van kevesebb fok, a liquid pro pedig tényleg jobb mint az ultra, én ezt konkrétan elrontottam a rendeléskor, ezért lett ultrám. Mindensetre az ultra is jobb mint az mx-2 szóval akkor a pro tényleg üthet.
Hőmérséklet monitorra szerintem a real temp 3.7 a csúcs.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
easy...rider
üzenetére
Mivel nézed a hőfokot, mert én ha coretempel nézem akkor ibt közben nem folyamatosan mutatja (gondolom a prociterhelés miatt nem jut elég power a monitorozásra) és úgy tűnik mintha egyik pillanatról a másikra ugrana 15-20 fokot. De nekem max 70 fok ibt alatt. A 95-105 már teszt alatt is veszélyes. Prime 88ja se túl bíztató, mert azt játék alatt is elérheti.
-
Winne
nagyúr
válasz
easy...rider
üzenetére
A linxszel mi a bajod?
@(#5475) Faci80: a te procidat hol csomagolták?
-
easy...rider
őstag
válasz
easy...rider
üzenetére
Megnézem most a fogyasztásmérőn, hogy is alakulnak az értékek, és amikor a hőmérséklet megugrik 100C° környékére akkor a fogyasztás is kileng elég szépen!
Szóval mégis csak valós érték. Hihetetlen ez az intel burn test.
Maradok a jól bevált Prime 95 x64-nél. annál stabilabbak az értékek. 82~88C° a magok max.
Hűtőm egy Ninja 2Még egy kérdésem lenne így a nagyközönséghez

Mennyire ingadoznak a feszültségek nálatok? Nálam szokott lenni 0,030V difi a max és a minimum között. Például most Prime alatt 1,250~1,280 között ingadozik, intel burn tesztel meg felkúszott 1.294V-ig
-
7600 GS
addikt
válasz
easy...rider
üzenetére
Ilyen progit nem tudok, de tudtommal ezeket be lehet állítani a biosban.
-
7600 GS
addikt
válasz
easy...rider
üzenetére
akosf: Ideje volt már.
-
7600 GS
addikt
válasz
easy...rider
üzenetére
Szorzót emeled aztán csókolom.
Ha kell akkor meg a feszültséggel is variálhatsz, de persze csak ésszel.Üdv a klubban.

Új hozzászólás Aktív témák
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Assassin's Creed: Valhalla
- Gitáros topic
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.28
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Ha kell akkor meg a feszültséggel is variálhatsz, de persze csak ésszel.