Hirdetés
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Nem hinném, hogy az erősebbnek kellene bizonygatni a fölényét... Te mondtad, hogy igazából tulajdonképpen nem is erősebb, és ezt alá is támasztottad, ami tulajdonképpen helyes is, többé kevésbé, de nekem nem elég a "többé kevésbé". Akinek elég, annak elég az i5.
És én nem szeretném már most egy játéktól toppon látni a procit. Még nem hasznosítja annyira az egész, hogy valóban "értelme" legyen, de tisztán látszik, hogy mindenhol elől jár, ez nem mérési hiba. Arról nem is beszélve, hogy egy esetleges peaknél nem áll be a játék, mert kiesik egy logikai mag (pl antivírus miatt). A mikro lag is sokkal kissebb lehet szerintem.
Ez most mind elhanyagolható dolognak tűnik, de szerintem nem az, és továbbra is tartom magam ahhoz, hogy 1 éven belül komoly előnyét fogjuk látni, de lehet, hogy már a Win8 hoz majd valami javulást, mint ahogy az AMD -nek is. Azon pedig csak elgondolkodni is irreális volt szerintem, hiszen néhány tesztben még egy-egy izmosabb i3 is odapörköl neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB szép állapot 90% akku 265 ciklus
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest