Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre33
addikt
válasz
zoleeno1
üzenetére
Hát 2 VGA kártya közé beraknátok egy PCI-s hangkártyát?
Megfőne pár perc game után.
Az a jó, ahol legalsó foglalat PCI.
Gigabyte-nek van egy
GA-Z77-D3H
De tuningolni is szeretnék, hát. arra épp nem a legjobb ez a lap. -
Pubszon
veterán
Asus háza táján szétnézve, gyorsan találtam 3-at.
-
emre33
addikt
Én alaplapvásárláson gondolkodom. Z77...
2 darab VGA + PCI X-FI elite pro
Nem sok alaplap van amibe ez belerakható.
Nem tudom, mit vegyek majd

-
zoleeno1
veterán
válasz
DanielXXXV
üzenetére
mondom én, hogy a végén elég lesz a gyári hűtő 4,5-höz

-
Pubszon
veterán
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Nagyon nem rossz, és a többi ES-t elnézve, mind hasonlóan jó.

Én 5GHz-et akarok legalább, de ha több nem is lesz 24/7-be, de ennyit elvárok.

-
stfx
senior tag
Megy egy Ivy test. 3960X, 2600K, 3770K mind 4.7GHz-en.
-
-
zoleeno1
veterán
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Biztos lejjebb nyomják majd, ha nem is azonnal az előző szériát. Viszont attól tartok az újak ára igencsak borsos lesz jó darabig
(mondjuk én még jó időre maradok SB-nél, szal nem érint a dolog
) Ki adhatnák lassan az "ivy-s biost" P67/Z68-ra, le vannak maradva ASUS-ék a többiekhez képest
Arra leszek kíváncsi, hogy az új deszkákkal mennyivel lehet jobban húzni az ivy procikat, mint a meglévőkkel. -
adalbert1
veterán
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Megkérdeztem az ipon topicban hogy adtak-e el vagy csak valami malőr volt, de egyelőre semmi válasz.
Itt nem lesz valami low budget chipset, pl. H71? Vagy belépő szintre marad a H61, és ahogy kikopik a H77 lesz a kínálat alja?
-
Nite
őstag
válasz
matteo_szg
üzenetére
akkor a Z75 kacsa?
[link] -
fatallerror
addikt
-
p87
senior tag
-
helkis
veterán
válasz
zoleeno1
üzenetére
ES példányból tudtommal csak OEM van, illetve nem kerülhet kereskedelmi forgalomba se, kamu szagot érzek..., a z77-es lap is csak időhúzás, simán mennie kell z68-ban is, én nem bírnám ki, hogy ne osszam meg egyből a tapasztalatokat..

-
zoleeno1
veterán
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Az egyik srác hsz-ét én értettem félre, mint kiderült ő csak poénkodott, nem vett ivy-t.
A másik tagtól ezt a választ kaptam:
"Mar ott van az egyik tesztelonknel, ha minden jol alakul, akkor remelhetoleg jovohetvegere kint lesz a teszt, remeljuk Z77-es alaplapban sikerul beloni."
Érdeklődtem, hol van pontosan az a "kint", ha jön válasz, vagy link jelentkezem.
-
zoleeno1
veterán
válasz
DanielXXXV
üzenetére
2 ember írta, hogy sikerült nekik venni. Írtam nekik pm-et, hogy ha lesz tapasztalat és kedv jöjjenek és osszák meg velünk. Ennyit tudtam tenni az ügy érdekében

-
zoleeno1
veterán
válasz
üzenetére
Iponnál az i7 hozzászólásoknál írta egy tag, hogy átvette. Szal volt. Vagy kevés volt belőle és elkapkodták, vagy azért tették inaktívra, mert rájöttek, hogy nem volna szabad még árulni.
szerk: sőt most nézem, az uccsó hsz-ben írja a tag, hogy mindegyikből vett egyet és ezek mérnöki példányok voltak

-
DjDanee87
addikt
válasz
i are robot
üzenetére
Fogalmam sincs.
-
DjDanee87
addikt
válasz
i are robot
üzenetére
nem csak iponon van (vagy csak volt), linkelte tegnap valaki az árgépet ahol kb mindenhol megtalálható volt
-
GribMate
aktív tag
válasz
i are robot
üzenetére
Hát Bélát.

-
i are robot
senior tag
válasz
fatallerror
üzenetére
SB is kb pont ilyen árakkal nyitott, úgyhogy nincs új a nap alatt. Amúgy a SB árak egy ideje erős lejtmenetben vannak, és nem csak a forint erősödése miatt, mert az stagnál, szóval elkezdődött a kiszórásuk, egyértelműen látszik, hogy készítik elő az IB-nek a terepet.
-
törölt tag
válasz
i are robot
üzenetére
Nem hát, marketing bullshit volt az egész.
-
i are robot
senior tag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Ott van az még, csak elfogyott, ezért inaktív. Vagy nem is volt.

-
DanielXXXV
nagyúr
Ahogy nézem szépen lekerültek Ipon-ról az ivy bridge processzorok.
-
DanielXXXV
nagyúr
Iponos rendelésekkel mi van?
-
KAMELOT
titán
Tessék akkor mégis csak jól írták. Április vége. mostmár meg lehet nyugodni a sok téves infóval

Akik vettek állítólag iponról Ivy Bridge-t még mindig valahogy nem jelentkeztek.
As on April 29, you also be able to buy motherboards based on 7-series chipset, which support Ivy Bridge processors out of the box. -
p87
senior tag
Definitive Retail Launch Date for Ivy Bridge Core Processors Surfaces
Április 29.-étől lehetlesz elvileg kapni az erősebb i7 és i5 Ivy procikat. Az alsó kategória el van csúsztatva júniusra.Nincs valami közel...
-
zoleeno1
veterán
válasz
i are robot
üzenetére
Tudtommal Ascrock is kiadta már.
-
KAMELOT
titán
válasz
i are robot
üzenetére
Igen bocs....ezt mondjuk már MSI oldalon is néztem...ott van BIOS frissítés az IVYk-re. Visszavonva az állításom!

-
KAMELOT
titán
válasz
GribMate
üzenetére
Kiváncsi lennék olyan egyénre aki vásárolt az iponos ivy-ből és le is fényképezné magát a procival. Másik milyen lapot tett a proci alá?

Cikkben olvasható: Sean Maloney megerősítette, hogy nyolc-tíz hetes csúszás várható az elemzők által prognosztizált áprilisi megjelenéshez képest.Kiemeltem.....még csak március van. Hol vannak az IVY-k???
-
GribMate
aktív tag
PH! hír: Késnek az Intel Ivy Bridge APU-k
Eszerint 8-10 hónap csúszás várható, ami 2-2,5 hónap,
Ilyen-olyan forrásokból először március 06-ot tudtunk start időpontnak, de én is most olvasom, hogy Abu85 szerint ez inkább március vége volt.
Ezekhez képest ez május 06-ától (március 06 + 2 hónap) június közepéig (március vége + 2,5 hónap) terjedő időpontot vetít előre.Abuék biztos tudnak többet is, dehát az a fránya NDA.

-
zoleeno1
veterán
-
Abu85
HÁZIGAZDA
No para srácok lesz Ivy, de nem most. Később viszont mindenki megveheti. Majd lesz róla egy csomó bemutató, teszt, hír. Addig türelem.

-
zoleeno1
veterán
Egy másik topikban már meg lett magyarázva, idézem Abu85-öt:
"A termékkel tudtommal nincs gond a gyártástechnológia felfuttatása halad lassabban a vártnál. Ez több selejtarányt eredményez. Nem nagy gond, de annyira elég, hogy csússzon egy picit a start. Azt tartom valószínűnek még, hogy ez nem jutott el mindenkihez, és elkezdték forgalmazni a már kész termékeket. Az eredeti start március vége, vagyis már küldözgetni kellene a holmikat az egyes országokba. Akik pedig kaptak értesítést, azok lelőtték a kiszállítást."
Magyarán a magyar beszállítónak vagy nem szóltak, vagy nem vett tudomást róla, vagy valami, de ki lett küldve a nagykerekbe, azok meg tovább tolták a kiskerbe. Intel ennek nyilván nem örül, biztosan lesz valami féle szankció is, de ez a vevőt nem érinti.
u.i.: nem a többségi júzernek kell megmagyarázni, leginkább csak neked, mert rajtad kívül már mindenki felfogta, hogy ha tévesen is, de kikerültek a boltokba, senki nem állítja már az ellenkezőjét

-
KAMELOT
titán
válasz
Pietrosz
üzenetére
és (#228) zoleeno1: akkor tessék megmagyarázni itt a többség júzernek ,hogy miért is nincs fent a hivatalos intelt oldalon valamint mért nincsenek még fent az alaplapok az ASUS GIGA MSI EVGA INTEL oldalakon!
Valamint a fentebb linkelt oldalon miért árulják már HP-jék az i7-3770-et komplett konfiggal és miért van oda írva ,hogy kiárusítás ,valamint miért van oda írva ,hogy INTEL Chipset Z75?!?Előre is köszönöm a válaszokat!

-
KAMELOT
titán
Ezek csak ilyen álhírek. IPON nagyot akart mutatni. Aztán mindeki betoj ,hogy már árulják az IVY bridge-ket. Aki nézi a hivatalos INTEL oldalt láthatta ,hogy semmi ilyenről nem volt ott szó.
INTEL oldalon fent sincs semmi...még a megjelenésről sem esett szó.
0,896V 4GHz utána meg 1,328V 5GHz ???? hát ez is fura.
1-2 emeber kapott az inteltől iylen procit és letesztelték. Ennyi az egész.
Várjuk meg a hivatalos megjelenési dátumot és utána lehet konzultálni az értékekről.
Nálunk meg már komplett HP gépet árulnak IVY-vel
-
adalbert1
veterán
Lehet hogy tényleg csak 1-2 dobozolt ES volt, vagy hiba a rendszerben (vagy tényleg a kereskedelmi forgalomba kerülő processzor volt, de csak pár darab, és elfogyott). Viszont a Z77-es MSI lap még mindig fent van (most nézem hogy a H77-es is).
Aki rendelt és PH!-zik írja már meg hogy megkapta-e a processzort ma vagy sem. -
p87
senior tag
Iponról már szépen lekerültek a procik. Valami humbuk van/volt itt...
-
Speed®
titán
válasz
shabbarulez
üzenetére
0.9V@4GHz már pofátlanság kategória
Nekem 1.1V kell hozzá (2600K). -
toyone
őstag
válasz
shabbarulez
üzenetére
Elég betegül megy.
-
shabbarulez
őstag
Core i7 3770K [link]
0.896V 4GHz DDR3 2600
1.328V 5GHz DDR3 2600
1.376V 5GHz DDR3 2700 -
adalbert1
veterán
Persze, ez érthető. Nekem az volt a furcsa az egészben, hogy a vásárlók hozzájuthatnak hamarabb a termékhez, mint hogy teszt megjelenhessen róla (oké, lehet hogy itt is valaki valamit nem tartott be és azért került ki). Persze azt hogy tényleg kapható a normális dobozos termék a boltban akkor hiszem el mikor az első vásárló postol egy screenshotot ide
, de eddig minden jel erre mutat.
Ez ha tényleg így van, és Pistike ma átvett az Iponban egy Ivy Bridge processzort és egy hozzá tartozó lapot, akkor vicces hogy hamarabb postolhat róla teszteket mint a nagy vezető hardware oldalak, akiknek köti a kezét az NDA. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
adalbert1
üzenetére
Minden termék startja úgy működik, hogy van egy szerződés, amit alá kell írni. Ez a belépő ahhoz, hogy kaphass terméket, és azt tesztelhesd a megjelenés előtt. Ezenkívül megkapsz minden segítséget az adott gyártótól a teszt elkészítéséhez. Sajtóanyagok, kérdésekre válaszok, stb. Az NDA garantálja elméletben, hogy a termékről semmi sem jelenik meg a megjelenés előtt. Ezt az NDA-t viszont meg lehet szegni. Nem illik, és nem is ajánlott, de ki lehet rakni egy cikket az NDA lejárta előtt. Sajnos az olvasókért folytatott harcban ezt néhányan bevállalják, de ennek mindig lesz szankciója.
A dolog egyébként elég normálisan van megoldva, csak van aki nem akarja betartani a szabályokat. -
adalbert1
veterán
Ilyen esetben akkor lehet az is, hogy több felhasználóhoz (akár több száz vagy több ezer) kerül a termékből, de mivel az NDA még nem járt le egyik nagyobb oldal se tesztelheti? Ennek így mi értelme van (mármint a PH!-t megértem, én se akarnék semmilyen felesleges jogi procedúrát a nyakamba venni, az Intelt nem értem)?
-
GribMate
aktív tag
válasz
i are robot
üzenetére
i am robot
a többi stimmel

-
Zolexx
aktív tag
-
p87
senior tag
Z77 és Ivy bridge párosnál sem lehet a bclk-val tuningolni, itt is emelkedik vele a pci-e frekvencia?
-
LackoMester
addikt
válasz
i are robot
üzenetére
köszi, igaz

-
i are robot
senior tag
válasz
LackoMester
üzenetére
tudnék, egyelőre, tudnék
a többi stimmel
-
MPowerPH
félisten
válasz
LackoMester
üzenetére
Jó lenne, ha valaki innen a PH-ról rendelt volna 1db-ot. Sajnos arra kevés az esély, hogy mostanság itt láthatunk teszteket.
-
MPowerPH
félisten
válasz
LackoMester
üzenetére
Mindenki lemaradt. Olvass vissza kicsit.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core I9 14900KS - 24mag/32szál - Eladó!
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- Intel Core i7 9700 12mb 8core 4,7Ghz processzor
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- Intel Core I7 13700KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.01.26. -ig - Eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X12 Detachable i5-11G I 16GB I 512SSD I FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- 27% - MSI Mag Coreliquid A13 360 ARGB
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(mondjuk én még jó időre maradok SB-nél, szal nem érint a dolog
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

foleg ha ilyen iponosan haladunk