- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
patex1983
őstag
válasz
janes1976 #3897 üzenetére
Itt a hivatalos leírás a készülékbeszámításról:
[link]
De ha felhívod az iqos infó vonalat, ott is mindent elmondanak.
Én pl. azzal adtam le a régit, hogy eltört a hevítőpenge.... És tényleg eltört, csak kellett egy kis rásegítés
Arra is figyelj, hogy nem minden traffikban van cserelehetőség, csak az arra kijelöltekben. -
viralmind
aktív tag
válasz
janes1976 #3897 üzenetére
A kutya nem fog foglalkozni vele a boltban mar, van kodod kicserelik. De ha kapsz kodot, mire a boltba ersz akar el is romolhat azzal a hibaval amit elsirtal a telefonban nem? Nem akarok tippeket adni
Azt mondjuk nem irtam , hogy hevitopenges legyen a keszulek amit leadsz.
-
viralmind
aktív tag
válasz
janes1976 #3894 üzenetére
Betelefonalsz, es elsirod magad , hogy tonkrement az elozo keszulek, de mindenkepp szeretnel maradni a markanal,milyen megoldast javasolnak neked mint regi felhasznalonak.Akkor adnak egy kodot es le tudod cserelni. Amit alabb irt a kollega, hogy csak ugy beviszed a regit es cserelteted mar nincs , csak egy hetig futott, de ha ugy csinalod ahogy irtam es klub tag vagy akkor adnak kodot a kedvezmenyes cserere.
-
Berezke1955
friss újonc
Sziasztok tudna valaki Párkányban címet adni ahol lehet venni rudat? Illetve aktuálisan mennyi a z ára?
-
zeon.hu
Topikgazda
-
viralmind
aktív tag
válasz
IntelKiller7 #3890 üzenetére
Egyúttal tájékoztatunk, hogy készülékbeszámítási értékesítést (is) végző Boltodban kijelölés alapján a készülékbeszámítási értékesítésre szánt (piros pöttyel jelölt) eszközök kódbeváltással 2024.04.22-től az alábbi áron lesznek elérhetőek*:
IQOS ILUMA PRIME 14 990 Ft (bevételezési ár 11 803 Ft) VÁLTOZÁS!
IQOS ILUMA 9 990 Ft (bevételezési ár 7 866 Ft) VÁLTOZÁS!
IQOS ILUMA ONE 7 990 Ft (bevételezési ár 6 291 Ft) nincs változás -
zoltan6
addikt
Szlovákiában akció van a készülékekre.Emailben jött a hírlevél.Ha valaki élni akar vele,akkor privátban jelezze aztán elküldöm a kupont.Nekem most nincs szükségem készülékre.Az Iluma one egész baráti,kb.6000ft-ra jön ki ha levonjuk a 3 doboz teraa-t belőle.
-
NC-17
csendes tag
Volt korábban belinkelve egy kép amin az összes elérhető terea és ízek szerepeltek, de visszakeresve nem találom.
Valaki el tudná küldeni? -
tothbe
addikt
válasz
Tangerine #3876 üzenetére
az első verziód az tényleg megoldás, de a másodikkal csak tönkreteszed az ilumát, mivel a dohány és az abból a hevítés során kicsöpögő olaj is beleragad az iluma aljába. Az pedig rendesen nem takarítható ki és így egyrészt folyamatosan büdös lesz, másrészt pedig egy idő után nem tudod majd beletolni a rendes terea töltetet. Gari pedig máris ugrott, ha így viszed vissza, mert ezt kötelező ellenőrizni javításnál.
-
zeon.hu
Topikgazda
-
atthany
aktív tag
Dohányboltos mondta, hogy nemsokára megszüntetik a Heets-ek árusítását
-
zoltan6
addikt
Szlovákiában élő fórumtársakat kérdezném hogy van most kint valami akció Terrea-ra?,Illetve ha nincs,akkor még mindig 4,50 eurba kerül?
-
Aktuális árak:
- Horvátország 4,1 € (eddig 4,0 volt, felvásároltam a készleteket, 77 doboz Terra)
- Szlovénia 4,5 € (eddig 4,3 volt, itt csak tankoltam, 95 e5-ös 1,519 €, HR-ben 1,52, azaz ugyanannyi.) Terea, Heets azonos áron van. -
zeon.hu
Topikgazda
válasz
Tomorrowland #3867 üzenetére
Az Iluma (és a Prime) a tokkal tölthető, 2 cigire elég a hevítő, a tok kb 20-22-re.
A One magában hordozza az akksit.1900-2000 Ft egy doboz (20 szál).
-
ronin79
addikt
válasz
patex1983 #3864 üzenetére
SK iqos oldal amit Mo-ról vpn-en keresztül tudsz csak elérni mint az összes többit (Svájc, Német, stb.) + januári akció volt Packetan keresztül, már úgysem játszik.
DELIA
Vettem ma én is próbára egy Red-et, nagyon rossz választás volt.
Nekem Terea Bronze (és utóbbi időben Briza) után nem ízlik.
Kb. mint anno analóg korszakban egy külföldi út során Marlboro Ligh (Gold) mellett vlmi másik cigi ami itthon nem volt kapható. -
zeon.hu
Topikgazda
-
Bondix
aktív tag
DELIA
CLASSIC SILVER
Nekem nagyon nem jön be sajnos, pedig a leggyengébbet vettem de ez a dohány íz vagy nem tudom mi de égeti a torkom 🫣
Marlboro dobozos után Winston dohányt Philip Morris hüvely aktív szenes filterrel használtam de ez nagyon nem.Mit javasoltok melyik Terea lehet jó?
-
válasz
@rglaaf #3860 üzenetére
vettem ma próbából egy Classic Red-et... egy fokkal talán jobb, mint a Russet Terea, mintha több lenne a pára is.
de szerintem továbbra is Heets marad, ez sem kapar, olyan kis lágy, finom a pára. az biztos, hogy nekem nem hasonlít a Marlboro-ra
ja meg a tölteteknek a dobozból kivéve eléggé gyümölcsös, kellemes rágógumi illata van -
@rglaaf
veterán
Az új terea izeket próbáltátok?
DELIA classic goldot vettem ami teljesen natúr kb mint az azonos malbi van még piros meg silver belőle.
Izre szinte hozza a régi cigi ízét már amennyire emlékszem rá
Ára kicsit olcsóbb mint az ízesítettek -
IntelKiller7
veterán
válasz
SztiviVander #3858 üzenetére
Sokra nem ment vele o sem.
plusz busojaras szombatjan vettem. Nem akartam sokat szarakodni meg vele.
De azert erdekes, hogy egyik helyen ennyi a masikon meg annyi. -
SztiviVander
addikt
Nem mondtam hogy nem létezik ilyen elqrás (úgyhogy ezen nem fogunk vitatkozni), én speciel még nem találkoztam ilyennel. illetve azt eddig nem írta le hogy kóddal ment vagy sem, így inkább tippeltem arra hogy anélkül. De ha meg kód is van, árat is mondott az üfsz akkor meg biztos ott a boltból felhívtam volna (ahogy Te is) őket hogy akkor most mivan.
-
válasz
SztiviVander #3855 üzenetére
Nem a vita kedvéért... ugyanazzal a kóddal, ugyanazt a cserét kérve bemegyek:
- az első boltba és 11 ezer Ft,
- a második boltban pedig 8 ezer Ft.
Az ügyfélszolgálat közben azt tanácsolja az első boltnak, hogy hívja a területi képviselőjét, mert hibás a kasszában / rendszerben az ár. -
IntelKiller7
veterán
Kaptunk 50%-os kodot, azert mondta a srac, hogy ennyi az ara. 11500-ert vettem a sima ilumat. A Prime pedig 24 lett volna a koddal.
Mindegy. Most jo ez. Aztan majd gariban cserelem, es megveszem a Primeot. -
SztiviVander
addikt
válasz
IntelKiller7 #3850 üzenetére
Nincs az összevissza árazva. Boltnak van egy árlistája amit az iqos szab. Ezt tudják mondani az utcáról beeső bárkinek. Az hogy kóddal mennyi az ár akkor tudja biztosan amikor odaadod a kódot, ő beüti, a gép meg megmutatja mennyit kell fizetned. Ilyen egyszerű. Legközelebb kérjél kódot és ha esetleg nem jön meg pár percen belül (nekem dualsimes telefonokkal kb sose jött meg a kód, a második slotban lévő simre valahogy nem bírnak sms-t küldeni) akkor reklamálj és elküldik fb messengeren.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
IntelKiller7 #3853 üzenetére
Te kaptál múltkor kódot vagy csak beszéltél velük és úgy mondták azt, hogy 17.500?
Mondjuk ha tudsz most élni a szavatossági készülékbeszámítással, akkor hibás vagy sérült készülékért szintén 50 százalékos áron tudsz váltani.
Szerk.:
Itt vannak a részletek. -
ρσгτσ
addikt
válasz
IntelKiller7 #3850 üzenetére
Ő a fenti akcióban vette? Kapott kódot is az ügyfélszolgálattól?
-
ρσгτσ
addikt
válasz
SztiviVander #3848 üzenetére
Nem írtam, hogy általános akció. Azt írtam, hogy nálam hogy történt és erre úgy reagált, hogy az ügyfélszolgálat neki is ezt mondta. Feltételezem azért, mert szintén részt tudott venni az akcióban.
Simán elképzelhető, hogy az ügyfélszolgálat félrevezető információt adott és nem kapott kódot sem. Csak beszélt velük. Ettől függetlenül a boltos hülye volt, mert ahogy te is írtad az csak a töltőtok ára, amivel nem sokra megy.
Egyébként nem először fordulna elő, hogy egy boltos rossz árat mond. Legalábbis én ezt tapasztaltam, mert vettem már néhány készüléket korábban különböző akciókban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a hirdetés!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner +távirányító - 10 hó bolti garival!
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- DJI Air 3 RC-N3 drón szett +Garancia +Care Refresh +táska
- Compex Fit 1.0 elektrostimulációs készülék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest