Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
-
LOGOUT
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
válasz
zeon.hu #3536 üzenetére
ebben igazad van, de nem is tudtam volna beleszámolni mivel árat nem írt csak azt hogy minden 10. ingyen volt
így hogy leírta zoltan6 mi mennyi volt már nyilván tisztább kép.
-
ronin79
biztos írtad, és biztos van akinek hasznos info is. de mivel nem járok oda így ha el is olvastam, nem terhelem olyan számomra irreleváns infókkal az egyre fogyó memóriám hogy ott mi mennyibe kerül
-
zoltan6 így neked valóban megérte. én egyszer mentem ki párkányba amikor itthon még nem volt kapható az iqos3 ott meg akciós is volt, de nyilván lukra futottam (előtte nap délután telefonon azt mondták persze van bőven, másnap délben már nem volt) és ott el is engedtem végleg a szlovákokkal spórolás témát. de ettől még örülök ha másnak sikerül -
zoltan6
addikt
válasz
zeon.hu #3536 üzenetére
Így van,9 csikkal vettem.Itthon lett volna 178200ft.Kint fizettem érte 140100ft-ot átszámolva forintra.Az 38100ft haszon, ebből jött le a kb.8000ft üzemanyag.
Nem beszélve még a kb.400ft-os 2,5l-es Pepsi Colaról,meg a 214ft-os dobozos Staropramen sörről a Billaból Úgyhogy megérte kimenni. -
zeon.hu
Topikgazda
válasz
SztiviVander #3534 üzenetére
Nem számoltad bele, hogy ott eleve olcsóbb, tehát nem csak a 10% kedvezmény miatt spórolt.
-
ronin79
addikt
válasz
SztiviVander #3534 üzenetére
Nekem csak 120 ezer jön ki
Írtam korábban h most egy karton 5000-el olcsóbb mint Mo-n tehát 30 ezres megtakarításhoz 7-8 csikot kellett venni ( ha üzemanyag mínusz 8-9 ezer). -
zeon.hu
Topikgazda
válasz
sarkanyolo2 #3531 üzenetére
A 10. doboz van ingyen, nem a 10. csík...
-
zoltan6
addikt
Na voltam tegnap Párkányban.Megvettem a havi Terea adagunkat.30 ezer ft-ot spóróltam vele itthoni árhoz képest úgy hogy ebből már lejött az üzemanyag.Nem kell hozzá semmi kód.Kérdeztem az ott dolgozó hölgyet,azt mondta ha csikkal veszek a 10. ingyen van,Beütötte a gépbe,utána meg levonta a kedvezményt.
-
ékszíj
csendes tag
Sziasztok! Biztos volt már róla szó, úh. természetesen off-topiknak jelölöm majd. Tényleg kivonják a forgalomból az ízesített heets-eket és tereá-kat? Ez mikor várható? Mit jelent itt az "ízesített"? Csak a gyümölcsízűekre vonatkozik (esetlegesen) ez a dolog vagy a mentolosakra is?
-
zoltan6
addikt
-
ronin79
addikt
Mint az összes akciónál, készlet erejéig vagy visszavonásig. Lehet pár hét, lehet csak pár nap. Múlt hónapban készülékek voltak akciósan, most meg a Terea. Tavaly még iluma előtt ajándék cap járt minden karton Heets-hez.Akciók szinte minden hónapban vannak.
Aki határmentén lakik vagy Szlovákiában van útja most spórolhat egy 5000-est / karton. -
ronin79
addikt
Szeptemberi akció Szlovákiában, 45€ helyett 40,50 € karton Terea.
-
zoltan6
addikt
Pénteken megyek Párkányba.Azt tudom hogy a töltetek megdrágultak 4,50-re.(Még így is olcsóbb) Iluma one-ra van esetleg most valami akció? Esetleg valaki tudja mennyi most az ára?
-
-FreaK-
veterán
Gyakori probléma, nekünk is volt nemrég, de már megjavult. Újra kell indítani többször, aztán kis szerencsével majd jó lesz megint.
Én leleveleztem az ügyfélszolgálattal, hogy vagy csere ugyan arra, vagy kedvezményesen Ilumara, utóbbit választottuk, kaptam kódot hozzá. Most viszont épp jó a régi, úgyhogy még nem váltottam be.
Itt vannak az árak amiket felajánlottak cserekészüléknek:
IQOS ILUMA PRIME: 26 990 Ft.
IQOS ILUMA: 11 500 Ft.
IQOS ILUMA ONE: 10 990 Ft.Ugyan olyan készülék persze ingyenes.
-
akyyy
senior tag
kéne egy kis segítség. tavaly 06/23-én vettem az iqos 3 duomat, majd most 10-én szeretném beváltatni Ilumára, erre mai napon egy cigizés után visszarakom a töltőre, és kikapcsolt az egész készülék. pedig még volt benne töltöttség.
Valahogy életre tudtam lehelni, és fel tudta magát tölteni, két szivás el is ment, de azóta csak pirosan felvillan a jelzőfény.
megpróbálom pc-n frissíteni, át törölgettem amennyire tudtam, de eddig ugyanaz, sőt, itthon haza érve ha ujraindítom, apró zúgást ad ki magából, majd elnémül, és jön a piros fény.Nem tudom garanciás-e még, és ha igen, ilyenkor mit tudok tenni, adnak egy új duo3-at, vagy már csak ilumát? és akkor nem kéne vennem, hanem "ingyen" cserélik?
-
zeon.hu
Topikgazda
Politikát mellőzzük, ha kérhetem, van erre megfelelő topik!
-
kalanchoe
senior tag
Sajnos mai nap meghalt a szeretett Glo készülékem (cirka 1,5 év napi használat után), ezért elgondolkodtam, hogy váltsak Ilumára vagy iqos one-ra. Melyiket érdemesebb most venni? Esetleg szokott valamiféle akció lenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a hirdetés!
- Microsoft Excel topic
- Formula-1
- Azonnali fotós kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crypto Trade
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One mobilszolgáltatások
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest