- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
skippyfx
csendes tag
sziasztok ! a következő a problémám.. egyik jóbarátomtól elhoztam a touch-ját, mert voltak rajta olyan zenék amik kellettek volna, és hát sajátgépben cserélhető lemezként le tudtam volna húzni róla azokat, de iTunes-ban zárolva van az egész, nem lehet hallgatni a számokat, se beállításokat módosítani, és csak úgy tudtunk tenni rá akármit is, hogy szinkronizáltuk a fájlokat, ezáltal a régi zenefájlok törlődtek. Viszont.. Az új zenefájlokon amiket én is feltettem, azokra is tett védelmet a gép..
Ja és a sajátgépben sem látható az eszköz mint cserélhető lemez..
Az iTunes először azt írta, hogy próbáljam meg a deauthorize és az authorize funkciót. Bejelentkeztünk a felhasználónévvel, viszont ez sem segített... valakinek valamilyen ötlete?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Csatolok egy képet, hátha így érthetőbb, ha esetleg nem sikerült volna a hülye fogalmazásomat értelmezni
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest