Új hozzászólás Aktív témák
-
czanga
őstag
válasz
icecave
üzenetére
Az új iMac-em vinyóhibás lett, a unibody macbook proban valószíüleg vagy újra kell pasztázni, vagy nem ül fel a hűtés rendesen a procira, mivel túlmelegszik, a nano meg sztem csak változott wheel szintjén is picit, ami nekem tűnik furcsának.
Viszont a support nagyon jó, szóval gari terén sem szokott gond lenni.
(XMS, és Starking) 
Köszi, majd megírom, hogy mi lett a nanoval.
-
-
czanga
őstag
Üdv.
Szert tettem egy 4. gen 16 gigás nanóra, és csöppet érdekes a click wheel. Vadi új a cucc, de a 2. generációsomhoz képest ez egy kalap trágya. Elég nehéz vele pont egyet ugrani, gyakran túlugrik, van, hogy nem akar reagálni, vagy túl gyors. Mi a fene lehet ezzel? Tapasztalt valaki hasonlót? Nem túl egetverő a probléma, mert a belkin szilikon tok is rásegít, de érdekes módon 2. genes szilikon tokban tartva is tökéletesen, és érzékenyen reagált… na hogy is van ez?
Rosszabb, mint a régi ezer éves modellben lévő? 
Meg vagyok az apple-el áldva az utóbbi 1 évben... a 2 hónapos13 macbook pro-m hűtését javítani kell, mivel nem ül fel rendesen a procira a borda, az imac vinyó hibás volt... mostmeg ez...
Már csak tapsolni tudok... 
-
czanga
őstag
Na akkor újabb körkérdés!

Az imToo meg az iTunes kilőve. Valakinek valami ötlete? Kéne valami használható progi. -
czanga
őstag
hülye kérdés tudom, de ha sajátgépben az iPod ikonjára kattitva jobb gombal formázom, attól a szoftvernek nem lesz baja, csak az adataim törődnek gondolom. másik kérdésem, hogy itunes-ban a recovery mod gondolom részletesebben töröl mindent mint egy sima formázás.
-
czanga
őstag
Azt elfelejtettem, hogy használható progi kéne, ami nem tesz semmien kárt az iPod nanomban...
-
czanga
őstag
halihó.
Tud valaki mondani egy olyan programot, ami egyszerűen kezelhető, és iTunes nélkül tudok vele az iPod nanomra felmásolni zenéket, és pl szerkeszteni playlistát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Peugeot, Citroën topik
- Arc Raiders
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- ASUS routerek
- Apple MacBook
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- További aktív témák...
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- SK Hynix, Samsung és más 16GB, 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- Eladó egy pixel 7 obsidian
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viszont a support nagyon jó, szóval gari terén sem szokott gond lenni.