Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• icecave
    nagyúr

Sziasztok! Egyszerűen nem hiszem el, hogy még ezzel a próblémával senki nem foglalkozott. Márpedig ez a probléma egy mp3 lejátszó esetében a legkézenfekvőbb dolog: a HANG. Tulajdonomat képezi egy Apple Ipod Classic 80gb-os modell (az egyel előző szériából) és mellé használok egy remek kis fülest, egy sennheiser cx300-ast, ami szerintem egy igen jó ár/érték arányú kis cucc. Miután már használom kb 2 éve a készüléket, azt tapasztaltam, hogy a markánsabb basszusokat egyszerűen nem képes visszaadni megfelelően. Recseg, ropog, szaggat a hang ilyenkor, tehát egy rémálom. A magas és közép tartományban szépen teljesít bár a hangereje sem kielégítő számomra. Utánanéztem hátha a fülessemmel van gond. Beszereztem egy Iphone 3g-t, rádugtam a cx300-asom és azon tökéletesen visszaadja a basszust, habár sony terméken tapasztaltam már erősebbet, de ez szerintem még egy igen jó teljesítmény. Itt a hangerővel sincs gond. Nektek mi a véleményetek erről? Szívesen várok nagy tárhellyel rendelkező, kiváló hangminőségű Ipod alternatívákat is.

Én 320 Kbps-ben hallgatom a trance zenéimet, és classic, vagy electronic az EQ beállítás. Semmi torzítás, szép basszus. Ha mást választok, vagy rosszabb az mp3 minősége, akkor persze berecseg. Szerintem minőségben 256 alá ne igen menj...

Új hozzászólás Aktív témák