Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
commanDOS
senior tag
válasz
Brainwashed2
üzenetére
Az én szememben ezek akkor sem márkák. Persze, hogy többet tudnak, ez alapvető. Amióta a kínaiak, koreaiak, taiwaniak elkezdték koppintani főleg a japán cuccokat (ennek már vagy 15 éve) a hiányzó minőséget mindig szolgáltatások tömkelegével pótolták. Ez így van műszaki cuccok, autók esetében is. De mint mondtam ezzel nem lenne akkora baj ha annyiba kerülnének, mint az összes többi hasonló szintű mp3-as cucc, amiket a hipermarketekben kapni. Egy ilyen akármi áráért érdekes mód simán kapni philips cuccokat, és még ha nem is esel hasra a minőségétől, azért annyit elismer az ember, hogy nekik van már vagy 50-60 év tapasztalat a hátuk mögött.
No mind1, nem vitának szántam és valóban az én lejátszóm lesz, ízlések és pofonok.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- BMW topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC - ZÖLD 3 év garancia!
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 90% akku (399 ciklus)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest