- Luck Dragon: Óraátállítás
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
commanDOS
senior tag
válasz
Brainwashed2
üzenetére
Az én szememben ezek akkor sem márkák. Persze, hogy többet tudnak, ez alapvető. Amióta a kínaiak, koreaiak, taiwaniak elkezdték koppintani főleg a japán cuccokat (ennek már vagy 15 éve) a hiányzó minőséget mindig szolgáltatások tömkelegével pótolták. Ez így van műszaki cuccok, autók esetében is. De mint mondtam ezzel nem lenne akkora baj ha annyiba kerülnének, mint az összes többi hasonló szintű mp3-as cucc, amiket a hipermarketekben kapni. Egy ilyen akármi áráért érdekes mód simán kapni philips cuccokat, és még ha nem is esel hasra a minőségétől, azért annyit elismer az ember, hogy nekik van már vagy 50-60 év tapasztalat a hátuk mögött.
No mind1, nem vitának szántam és valóban az én lejátszóm lesz, ízlések és pofonok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Core i3-8350K processzort párosítottak egy módosított Z170-es alaplappal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Apple asztali gépek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- Honor Magic6Pro 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest