- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brainwashed2
tag
válasz
commanDOS
üzenetére
Csakhogy egy sz@ros iaudio "öttized féle szníben pompázó oled kijelző, krómszínű műanyag, undorító gombok" féle többet tud mint az Ipod.
Mésrészt, nem tudom ki mondta nektek, h az Ipod olyan minőségi termék. Azért mert kihoztak mellé egy ipodos óvszert, ipodos hamburgert, meg ipodos traktort az még nem azt jelenti, h olyan jó az az ájpod. Azt csak az apple próbája belétek sulykolni, h hú de jó a termékem, s úgy látom sikerült nekik. Annak idején mikor kijött az 1. genes nano még az volt a piac csúcsterméke. De már a 3. gennél tartunk (vagy 4.?), s beérték az egyéb cégek. Egy Iaudio, vagy egy Iriver is simán van azon a szinten. Annyi az egész, h nem kell földhöz vágni, meg vigyázni kell a firmware frissítésnél. Az esetek nagy részénél mikor bekrepál egy iaudio féle lejátszó az használója a hibás, mert nem tudja használni. Velem is előfordult egyből mikor megérkezett az U3-am 2 hétig nem tudtam használni, mert hülye voltam, nem néztem meg milyen fw van rajta. Azt hittem a legelső, aztán elkezdtem 1.21-re felfrissíteni. Aztá kész, jóhogy nem működött. Aztán mikor megjött a szervízből, bekapcsoltam, csak akkor néztem meg, h 1.26-os volt rajta alapból.
Nem tudom ki mondta h az iaudio, iriver és a meizu szar, de nagyot tévedett.
Amúgy meg te lejátszód lesz, te döntöd el. Én még mindig azt mondom neked, h várj egy kicsit ezzel, s ne vedd meg azt a nanot!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Házimozi belépő szinten
- Napelem
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Horgász topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Robotporszívók
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- KEMP LoadMaster 2200 - 1U magas, rackbe szerelhető alkalmazásvezérlő (ADC) és terheléselosztó -
- Garmin Vivoactive 6
- ADATA GAMMIX D35 XPG 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz CL18 - 10 év gari
- Sonicwall Nsa 3650 - Tűzfal - több db - Vpn - Firewall
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos új Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest