Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Tomasz72: Újabb Jimi home ajánló
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brainwashed2
tag
válasz
commanDOS
üzenetére
Csakhogy egy sz@ros iaudio "öttized féle szníben pompázó oled kijelző, krómszínű műanyag, undorító gombok" féle többet tud mint az Ipod.
Mésrészt, nem tudom ki mondta nektek, h az Ipod olyan minőségi termék. Azért mert kihoztak mellé egy ipodos óvszert, ipodos hamburgert, meg ipodos traktort az még nem azt jelenti, h olyan jó az az ájpod. Azt csak az apple próbája belétek sulykolni, h hú de jó a termékem, s úgy látom sikerült nekik. Annak idején mikor kijött az 1. genes nano még az volt a piac csúcsterméke. De már a 3. gennél tartunk (vagy 4.?), s beérték az egyéb cégek. Egy Iaudio, vagy egy Iriver is simán van azon a szinten. Annyi az egész, h nem kell földhöz vágni, meg vigyázni kell a firmware frissítésnél. Az esetek nagy részénél mikor bekrepál egy iaudio féle lejátszó az használója a hibás, mert nem tudja használni. Velem is előfordult egyből mikor megérkezett az U3-am 2 hétig nem tudtam használni, mert hülye voltam, nem néztem meg milyen fw van rajta. Azt hittem a legelső, aztán elkezdtem 1.21-re felfrissíteni. Aztá kész, jóhogy nem működött. Aztán mikor megjött a szervízből, bekapcsoltam, csak akkor néztem meg, h 1.26-os volt rajta alapból.
Nem tudom ki mondta h az iaudio, iriver és a meizu szar, de nagyot tévedett.
Amúgy meg te lejátszód lesz, te döntöd el. Én még mindig azt mondom neked, h várj egy kicsit ezzel, s ne vedd meg azt a nanot!
Új hozzászólás Aktív témák
- EVGA GTX 980 4GB Founders Edition / Beszámítás OK!
- Ubiquiti Switch Pro 48 (USW-Pro-48)
- 500GB Sata SSD-k / Western Digital / Samsung / Crucial / Beszámítás OK!
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660/ RTX 2060/ GT 1030 - Low profile is (LP)
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest