Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz -Ben- #178951 üzenetére

Persze. Szubjektív dolgot nem is lehet másképp megítélni.
    Lehet azért volt ilyen érzésem, mert már 4 éve ugyanezt a design-t nézem csak kisebb méretben.
    Meg mondjuk nekem alapból is a szögletesebb design jön be minden téren.

@madgie: Na ennek mondjuk nem néztem utána. De ki dönti el mikor van rá szükség? Statikus képen kívül nekem mindig szükség lenne rá. Akár csak a fotóalbum görgetésekor, weboldalaknál, tehát majdnem mindig.
    Az, hogy mondjuk játéknál és filmezésnél aktiválódik - nem tudom így van-e - az nulla, mert én egyiket se csinálom telefonon. :D Ergo, ha így van és ilyen lesz, akkor számomra az értéke nulla. =/
    De mondjuk logikus, ha az iPad-ben már van 120hz, akkor legyen iPhone-ban is. Régen fordítva volt. Ha jól emlékszem iPhone-ban előbb volt Retina display és csak később lett iPad-ben is. Stb... Na majd meglátjuk.

Más. Azt szerintetek nem lehet megcsinálni, hogy egy usa ismerőssel megvetetem a telefont ezer dollárért + ottani áfa és hazahozatom vele? És hogy akkor nem menne rá a 27% hazai áfa és olcsóbb lenne? Mert nyilván ha kintről rendelném, akkor a vámon megfogják és megy rá az áfa meg minden más. De ha egy random Jóska hozza be, mint a sajátja, akkor azt meg se nézik...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés