Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz -secret- #165177 üzenetére
Nem nagyobb mint a pluszok.
Mondjuk azok se voltak kicsik, de a dupla kamera miatt elviseltem amig nem volt x.Par napig (vagy ha tetszik tovabb) kiprobalok egy oneplus 6-ot.
Eleg nagy (kb xs max meret lehet), de majd kivancsi leszek a napi hasznalatra. Kamera...hat mondjuk van amiben jobb iphone 7-nel, es X-nel is, de video stabilizasalban nem eri el a 7-est sem, es nem csak a stabil kep, de az allandoan folyamatos se megy ezeknek a droidos teloknak...egy-egy megroccenest a felvetelen latni idonkent ami iphone-on sosincs viszont elesebb a kepe a videonak, es az uj xs es xr-ek alattiak hdr-ben nem igazan veszik fel vele a versenyt. Neha tultolja, de altalaban jo a hatasa.
A mukodese fel nap utan jonak tunik, pattogos.
Gesture vezerles meg 9-es androidon sem eri el az ios szintjet, de igeretes, es legalabb van.[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz -secret- #165186 üzenetére
Mondjuk az érdekelne, milyen hardveres korláta van annak, hogy az X nem kapta meg a portrémódban a rekesz-szimulációt. Tudom, vegyél új telefont, de az X már úgy sincs a boltokban, pont elbírta volna még így utólag ezt a "hatalmas' fícsört.
Persze ott a Focos, rég tudja ugyanezt utólag, csak izé, jubileumi tízéves modell oszt egy év múlva már nem fér bele ilyen piszlicsáré update sem.
-
b4zsi-
őstag
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz -secret- #165684 üzenetére
Én is most néztem szét, épp családon belül terveztünk venni elektronikai cikket ajándékba, na mondom nézzük. A poén az, hogy le van értékelve az adott cuccok közül jópár ilyen 12-15%-kal, de hetek óta nézegetem őket, fejből tudom az árakat, pont ugyanennyi volt.
Blekkfrájdéj, mi? Egy biztos, ezeket az akciókat a szerverek bírni fogják. Talán az elmúlt évek legszánalmasabb akcióit látom.
Bár, nem is. Egyik évben láttam olyat is, hogy 30% kedvezmény a házhozszállítás díjából az egyik webshopban, na az volt az alja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest