- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
-secret- #106455 üzenetére
Nézd én kb. 1 éve vettem 260-ért egy BIC gyújtót és még működik. A 90-100 ft-ból elhasználok évente 6-7 darabot, de lehet mégtöbbet. Lehet számolni.
Sajnos ahol veszem a cigit ott csak picike BIC-van, és fingjuk sincs kanpnka-e még maxit.
Van Zippom is, de az inkább relikvia.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
-secret- #106314 üzenetére
Az emeleti lak nagyon hangulatos, de én megőrülnék ekkora házba. Meg ennyi narancstól.
A miénk se kicsi, de én jobban szeretem a kuckósabb helyeket. Viszont erről jut eszembe, hogy még nem is dobtam fel képeket a kész szobámról.
A bútorozás már megvan, még függöny, új íróasztal meg 1-2 polc hiányzik. Majd bedobom, ha azok is meglesznek, de nagyjából már összeállt:
-
-
válasz
-secret- #106239 üzenetére
Régebben jó volt, vol előnye. Mára lehet nincs. Régen a freemyapps-l sok dolgot összeszedtem, és usa acc kellett hozzá, meg emiatt azzal vettem meg pár appot.
Menetrnedben egyeduralkodó a bpmenetrend? Nincs másik? Az az egy eddig, amire azt mondom, hogy a droidos app kellene.
Illetve a power bankomon van 1A és 2.1A port is. Tölthetem a telefont utóbbival is?
-
whitezo88
nagyúr
válasz
-secret- #105557 üzenetére
nem keres milliókat, de a millát biztos közelíti a fizetése, főleg miután iStyle-os lett. Azért a milliókat keresők nem 2 szobás pesti lakásokban élnek (erről évekkel ezelőtt írt, hogy arra is kölcsönt vett fel még XMS-esként, képek videók alapján nem valami nagy kégli) lízingelt autóval (a korábbi és mostani bimmer is az, nem zsebből fizette). De megfelelő barátai vannak, főleg akinek magángépe is van... na, az nem ennyit keres
-
SÖ
addikt
válasz
-secret- #105329 üzenetére
... és ha porszem sincs rajta, nem hogy mikro karc? Még mindig nem hirdetem. Sajnálom eladni, mert rohadt jó.
Galardo
Youtube alapján mondod, v használod is. Kb. Semmin sem kell gondolkodni. Pl. Múltkor feldobta hol torolhetem az ideigleneg fájlokat. Volt 5 GB arra, ha vissza akarnak menni 8-ra. (vissza állító file) Nekem bejön, annyira optimalizált, hogy már nagyfelbontáson sem szaggat a Youtube. Passzív 2 éves Intel SoC. Boot sokkal lassúbb, de utána nincs vele gond.
-
Ragnar95
félisten
válasz
-secret- #105299 üzenetére
Én ezt használtam, illetve van a sárga színű régebbi is, amiben van 1-2 képlet, ami a fehérben nincs benne.
Amit linkeltél, az talán a sárga újabb kiadása, mert az általam linkelt és ismert elég régi már.
Mondjuk igazság szerint kb tökmindegy, milyen függvénytáblád van, bár közép szinten a 2. részhez hasznos lehet, de igazából ha jól akarsz teljesíteni, úgyis tudni fogod a fontos képleteket fejből már érettségi előtt... -
válasz
-secret- #105058 üzenetére
poén csak, szó nincs ios témáról - nem is hiszem, hogy lenne ilyen pontos, teljesen azonos -, az asszony iphone-ján nyomtam egy mentést a képernyőn, azt átdobtam a telefonomra és simán csak megjelenítettem a képet.
eszembe nem jutna eltérő rendszer felületét - akár téma útján - ráerőltetni bármelyik telefonomra, legyen az android vagy ios, ellenkező esetben értelmét vesztené nálam a változatosság keresése. -
madgie
titán
válasz
-secret- #105013 üzenetére
Össze lehet kötni másikkal, úgyhogy még egyet rendeltem
Jaja, fekete már nekem sem volt.
-
gyuromoj
veterán
válasz
-secret- #104973 üzenetére
pfej, ez nem vega....
(#104976) -secret-
Azt add a nyulaknak, neked pedig jó étvágyat hozzá.
Amúgy milyen hambi, mik vannak benne?(#104977) radi8tor1
Csak viccből mondtam. Semmi bajom a vegákkal, de nekem nem gyere be.
Múlthéten pénteken olyat ettem hogy alig bírtam megmozdulni utána.
lópörkölt->pacal->birka pacal, aperitiv-digestiv pedig málna pálinka volt illetve utána Szentandrási meggyes sör, csapolt 6 liter.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest