- SzőkeKapitán: Katasztrófa túlélők topicja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ragnar95
félisten
válasz
Cyberpunk #99958 üzenetére
A legszebb, hogy egy olyan országban akarnak falat húzni, amely történelmének egyik legfontosabb eleme egy fal leomlása volt
Ráadásul ezen menekültek helyzete sokkal rosszabb, mint anno az '56-os magyar menekülteké volt, őket mégis visszaküldené az állam a saját országukba, de az evidens volt,h a magyar kivándorlókat befogadják... -
-
Elemental
addikt
válasz
Cyberpunk #99914 üzenetére
Azért ez az állandó homofóbozás sem vall valami magas szintű toleranciára.
Aki heteróként nem változtatja színesre a profilját, meg nem megy ki tüntetni a melegjogokért, az homofób. Ez a megállapítás pedig nem vall magas intelligenciára.
Csak ez a megnyilvánulásod zavar, semmi több. -
törölt tag
válasz
Cyberpunk #99908 üzenetére
Valóban nem vagyok a téma szakértője. De a mondandóm igazi lényege az lett volna, hogy én bár nem szívesen de együtt tudok élni ezzel a dologgal(amúgy is, mit tehetnék?!), csak ez a reklámozás hirdetés amit nem tudok elfogadni. De ez ellen sem tudok mit tenni. Nem fogok ki menni tojással dobálózni, annak nincs sok értelme.
Csak meg annyi, hogy a szavaidból azt veszem ki, hogy te csak nyugodtan akarsz élni, ez rendben van. Amíg nem akarsz mindenkit meggyőzni arról hogy ez a jó, a követendő példa, és nem ösztökéled erre az embereket, főképp a gyerekeket. Abban persze nem fogunk sose egyet érteni, hogy szerintem egy csók két férfi között vagy ilyesmi az nagyon nem való az utcára szerinted meg lehet hogy igen. -
-
törölt tag
válasz
Cyberpunk #99896 üzenetére
A meló volt sok. Ez szokott lenni, dolgozom 15-24 órákat egymás után nehány óra alvással és nem érzem magam fáradtnak. Ez megy 1-2 hétig aztán jön egy nap mikor el alszok és egy nappal később térek magamhoz. Volt közbe pár félálom szakasz is, de meglepődtem hogy hétfő van 😅
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Cyberpunk #99849 üzenetére
Most se én kezdtem bele, így jöttem már ide, de kurvára lesz@rom kinek tetszik vagy kinek nem ha elmondom a véleményem...
Ha lenne külön egy langyi topik ennek a témának és ott lenne kibeszélve hogy pl a barim otthagyott és zavar hogy más öleli majd hidd el oda be se tenném a lábam.
-
B-L-A-C-K
titán
-
Blaise
veterán
válasz
Cyberpunk #99451 üzenetére
Nem dohányzom, szóval fel lehet fogni úgy is, hogy inkább ilyenekre költök hobbi címszóval. Anno a box mellé vettem egy használt ps3-at jó áron, hogy ne maradjak ki az exkluzívokból, szerintem bőven megérte.
Aztán elkapott a gépszíj, vettem használtan jó áron egy PS Vitát, meg nemrég egy Nintendo 2DS-t
-
Ragnar95
félisten
válasz
Cyberpunk #98409 üzenetére
Én pont az ellentéted vagyok ebben a tekintetben, az utóbbi időben szinte csak sorozatokat nézek, filmeket sosem, mert egyre kevesebb a jó film, ami le is kötne, míg a sorozatok színvonala egyre magasabb és nekem az jön be, ha hozzá tud nőni az emberhez 1-1 szereplő, ha van idő felépíteni a háttérsztorikat, stb, így a sorozatokat preferálom.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Cyberpunk #98027 üzenetére
Érdekes, te ugye meleg vagy, amit fel is vállalsz, viszont mint említettem már sokszor nem is csípem ezt az identitást, viszont veled abszolút nincs semmi bajom, mivel tudod itt ez nem előnyős téma így nem is reklámozod. Ő meg folyamatosan ezt csinálja, és utána meg pislog hogy őt senki se szereti...
-
icecave
nagyúr
válasz
Cyberpunk #97991 üzenetére
Természetesen arra gondolok, hogy itt valamit belinkelünk, ami egy hetero embernek teljen rendben van (legyen az ruha, óra, tok, stb), egyből jön az osztás a másik oldalról, hogy ez nem szexi, stb. Viszont ha a másik oldal linkel valami számára "szexi" dolgot, és ezt a "mi oldalunk" nem tartja annak (nyilván, hisz pont ezért van itt különbözőség), máris sírás van, hogy megint a melegeket bántják. Ezentúl, ha valamit belinkelek, és nem tetszik egy más beállítottságúnak, azonnal elkezdek picsogni, hogy már megint a heterók vannak bántva.
-
icecave
nagyúr
válasz
Cyberpunk #97983 üzenetére
Ezzel nem is lenne gond. Viszont bármit belinkelünk, arra meg más ugrik,hogy "ez nem szexi". Akkor engedtessék meg, hogy ez fordítva is így legyen"
A legtöbb esetben sajnos azt látom,hogy a melegek fennhangon kiállnak a jogaikért (persze, tegyék, hisz mindenki ezt tenné), és elvárják,hogy maximális szinten elfogadják és tolerálják őket, viszont az már nem műxik, hogy ők meg ugyanígy álljanak hozzá a heterókhoz. Mint ami példát már egyszer felhoztam. A vegetáriánusok ha vendégségbe mennek a húsevőkhoz, elvárják, hogy csináljanak nekik valami olyat, ami az ő étrendjükbe illik, de ha a húsevő megy a vegához, akkor a vega nem csinál húst, hanem "majd én megmutatom milyen jó a vega kaja" alapon eléjük tol valami "mentes" cuccost....
Természetesen mindkét példára érvényes a tisztelet a kivételnek.
Bankkártya: zsír a paypass, én is szeretem, bár néha pont cumi, hisz 5k felett pinkód kell, ami rendben is van, lopás esetén, viszont pl. intersparban nemigen szoktunk 5k alatt fizetni.
-
icecave
nagyúr
válasz
Cyberpunk #97458 üzenetére
"szűk csőnadrágban"
Akkor ha látsz egy párt, akik hangosan felröhögnek, lehet mi vagyunk...
asszonnyal mindig egyszerre kitörünk, ha szűk csőnadrágos férfit(?) látunk.
Sorry, nem bántás, mindenkinek más a stílusa, biztosan van, aki meg rajtunk röhög (főleg, amikor random helyeken elkezdünk návogást imitálni, főleg ott, ahol visszhangzik a terület. Élmény nézni az emberek arcát).
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- SzőkeKapitán: Katasztrófa túlélők topicja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- További aktív témák...