- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
válasz
MasterMark #181031 üzenetére
A calendarnak nem működött a widgetje, a contacts-ban meg nem tudtam kiszűrni hogy csak azokat mutassa amihez telefonszám van így tele volt szemetelve.
A bill-t szerintem meg tudom szokni, bár jó lenne egy kicsit intelligensebb verzió, ami magyarra állítva csak a magyar ékezetes betűket dobja fel hosszú nyomásra és a spec karakteres oldalról magától visszaugrik a betűsre. (szerk: és nem dob elém random 3 különböző kiosztást attól függően hogy szerinte mit kéne az adott mezőbe írni...)
Azt már le sem merem írni hogy időjárásra Időképet, céges emailre Outlookot, privát emailre Gmail appot, térképre Google mapset, navira Waze-t raktam fel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oneplus 11 5g 8/128gb.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest