Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
drk88
senior tag
Sziasztok,
Egy gyors kérdésem lenne vásárlás előtt állok és olyan kérdés merült fel bennem hogy az iPhone 6s-ből a 16giga tárhely az mennyire elég átlagos felhasználás esetén? Nem játszok telefonon sosem..szoktam néha videozni fényképezni. (A 4K-s fényképező miatt kérdem).
[ Szerkesztve ]
-
drk88
senior tag
Hali,
Olyan kérdésem lenne, hogy USA-ban vásárolt iPhone7-t tudnám itthon használni teljes funkcionalitással?
Ismerősöm kint van USA-ban és tudna hozni nekem telo.
Előre is köszi a választ!
-
drk88
senior tag
Sziasztok,
Olyan kérdésem lenne, hogy az eredeti Iphone silicon tok mennyire ajánlott? Neten olvastam elég sok mindent, de gondoltam megkérdezem itt is
Köszi
-
drk88
senior tag
Sziasztok,
Olyan kérdésem lenne, hogy ha a family sharing be van kapcsolva és úgy nem én vagyok a csoport tulaja akkor van rá lehetőség h storeba az én kártyámmal fizessek és ne family sharinges kártyával?
Köszi!
-
drk88
senior tag
Sziasztok a hetekben elvileg váltani fogok i7 Plusról X-re annyi a kérdésem, hogy eladás előtt csinálok iTunes-al mentés a legfrissebb iOS van rajta, akkor az X-re tudom szinkronizálni a mentésemet, hogy mindent onnan folytassak mint abba hagytam?
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
drk88
senior tag
Sziasztok,
Ma figyeltem fel rá hogy sok videóban meg fényképen pl. az X-ek hátulján vhol csak iPhone van ráírva, más képeken meg ott van ami az enyémen is hol gyárották meg fejlesztették meg stb..
Tudom nem fontos, csak érdekelne az oka, ha valaki tudja.
Amúgy ma jött meg az X eddig nagyon de nagyon tetszik, 7 Plust váltotta. A mérete maga a megváltás
-
drk88
senior tag
Sziasztok,
Akinek X-e van, nektek is jön valami hang a kameraból ha mozgatjátok a telefont? Valami mintha mozogna a kameraban nem emlekszem pontosan de mintha az előzőnél is lett volna ilyen max nem ennyire.
-
drk88
senior tag
Tegnap végre megjött a Pitaka tokom X-re. Nagyon adja 😃
-
drk88
senior tag
Sziasztok,
Múlthéten sikerült megkarcolnom az X kijelzőjét eléggé, budapest környékén nem tudtok ajánlani valami céget akik vállalnak polirozást?
Előre is köszi
-
drk88
senior tag
Hali,
Igaz nem iphone hanem ipad, de a megoldás gondolom ugyan az, adott egy ipad2 kb 1,5 éve nem volt használva és kedves párom elfelejtette a jelkódot.
PC-ről letudom gyalulni az egészet vhogyan? Sajna WIFI-n sincs fent h triggerelni tudjam a find my cuccból...
-
drk88
senior tag
válasz MasterMark #209303 üzenetére
Tegnap előtt én is aktiváltattam a Vodafone-nal a VoLTE-t és azóta nem dobta még el a hálózatot.
-
drk88
senior tag
Hali,
Ez a kábel jó ahhoz hogy pendriveot csatlakoztassak ipad / iphonehoz? Filmet szeretnénk nézni pendriveról
https://www.apple.com/hu/shop/product/MD821ZM/A/lightning-usb-kameraadapter?fnode=97
Köszi!
-
drk88
senior tag
A legjobb h a kérdésre nem jött meg a válasz, de amúgy minden oké
-
drk88
senior tag
Hali,
Szeretnek X-hez meg iPad 2018-ashoz venni egy lightning av digital atalakitot, hogy tudjak filmet nezni tv. Annyi a kerdesem, hogy nincs semmi buktato benne igaz? Marmint mukodni fog netflix, plex, hbogo stb..
koszi!
-
drk88
senior tag
isamurai ajánlott szervíz?
-
drk88
senior tag
Sziasztok,
Apple watch kérdés:
2 hete van az új órám és a régi series 3 on az értesítések eltűntek maguktól pár másodpercen belül amikor jön mondjuk messengerről és felemeltem megnéztem és visszaengedtem a kezem, de most az új órán ez ott marad mind addig amíg megnem nyomom a gombot.
Ezt hol tudom beállítani hogy ismét úgy működjön?
Köszi!
-
drk88
senior tag
Mi a különbség a Spigen "Glas.tR SLIM EZ Fit" és a Spigen AlignMaster "Glas.tR" fólia között? Annyit látok hogy fekete a széle de a leirásban nem találtam semmit, illetve melyik érdemes venni?
Köszi
-
drk88
senior tag
Noob kérdés, ez a töltő kell 13hoz is? X-ről váltok
-
drk88
senior tag
Hozzám is megérkezett a Telekomos rendelés nálam is 27 volt az oldalon
-
drk88
senior tag
Másnál is jelentkezett ez a hiba?
Most láttam, hogy az új telón nincs bekapcsolva..megpróbáltam de hibát dob folyamat
-
drk88
senior tag
Olyan kérdés lenne hogy a magsafe mágneses hatása sima nem magsafes spigen toknál működik? Töltés az tudom nem, engem csak az érdekel hogy felcuppan e a tartóra biztonságosan az autóba?
-
drk88
senior tag
Esetleg valaki tudja hogy a Pitaka oldalarol ami atiranyit az eu.iptaka oldalra, hogy honnan postazzak a cuccost? Az uj vamos dolog miatt kerdem h eu-bol kuldik e 😀
-
drk88
senior tag
válasz MasterMark #251233 üzenetére
Koszi 👍
-
drk88
senior tag
Hali,
Kis airpods pro-s offtopik téma Szeretnék beszerezni egyet a napokba, első kérdésem érdemes lehet várni blackfriday-re? Szokott ez megérős akciót kapni mert én nagyon nem emlékszem h apple termékek szoktak kapni nagy akciókat.
Másik kérdésem gondolom ilyen sufni tuningos boltokból nem érdemes megvenni a garancia miatt a hivatalos szervizre értem ugye? pl. ahol 70körül már meglehet kapni..
hivatalos garancia szempontjából olyanok mint aqua, speedshop, edigital okésak?
köszi
[ Szerkesztve ]
-
drk88
senior tag
válasz szabonagyur #254068 üzenetére
Akkor jól emlékeztem köszi!
Valaki esetleg a garancia részre tud vmit mondani?
-
drk88
senior tag
válasz st3v3np3t3r #254080 üzenetére
Jah amugy az fura
-
drk88
senior tag
Sziasztok,
Airpods pro kérdés, most jött meg a csomag, és szerintem valami nem klaffol a bal részével,
ha bevan kapcsolva a noise cancellation vagy a transparency mode és ha hozzá érek magához a füleshez meg ha mozgatod a fejem akkor elkezd sercegni viszont a jobb része nem csinája ezt. Ez normális vagy holnap szerviz? -.- -
drk88
senior tag
válasz OCTAMD #254414 üzenetére
A teszt jól lefut:
Meg maga a bal fele nem stimmel ha bevan kapcsolva a noise cancellation gerjed stb -.-
@Rage47: Az fasza nagyon -.- Edigitalba vettem..az hivatalos viszont eladó ilyenkor ha beviszem az istyleba akkor azok cserélik? de azért király h drága cucc azt ilyen 😅
[ Szerkesztve ]
-
drk88
senior tag
válasz szabonagyur #254420 üzenetére
Hát visszaadják a pénzt, azt nem akarom akcióba vettem meg volt rajta 2 kupon és az bukta lenne..inkább cseréljék ki szervizbe
-
drk88
senior tag
-
drk88
senior tag
Kicserélték szónélkül az airpods promat a második doboz már müködik szépen
-
drk88
senior tag
válasz RudiLicenc #254508 üzenetére
aha, emaghoz bevittem a westendbe aztán cserélték egyből.
-
drk88
senior tag
Sziasztok,
Olyan kérdésem lenne, hogy CarPlayhez kéne nekem usb-c - sima usb típusú kábel, ahogy olvasgattam nem mindegy milyen kábelt vesz az ember. Esetleg valakinek van ezzel tapasztalata? Tudnátok ajánlani kábelt?
Köszi
-
drk88
senior tag
válasz Jorus #320996 üzenetére
Eddig nem is volt baj mert 13as széria volt és annak ugye lightning és rendes USB a kábele, 15 szérától meg ugye usb-c usb-c és az autóba meg sima USB van. Használnék én gyári kábelt ha lehetne ilyet kapni, de csak azt néztem átalakító van 14990ért a hivatalos storeba.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- DIGI Mobil
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Napelem
- Motorola Edge 40 Pro - szélsőséges eset
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest