Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz Jocohun #303705 üzenetére
Illetve tönkre teheti a telefont ha más töltőt használok nem a gyárit mert ezt hallottam már?
Igen, ez megtörténhet egy utolsó dzsunka gyártmányú töltővel, ami nem felel meg a biztonsági előírásoknak. Az említett Huawei töltő viszont nem ilyen gázos, nyugodtan használhatod az iPhone-hoz.
Szükséged lesz hozzá egy USB A-Lightning vezetékre, például ilyenre: [link]
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Jocohun #304147 üzenetére
Én már elvből sem vennék arról az oldalról semmit.
-Apple Pie (aka Joe Ritter, aka Ritter József) saját webshopja.
Úgy adja elő a termékbemutatókat mintha egy tőle független webshoptól kapná tesztelésre ezeket a cuccokat,milyen hálád ezért, sőt sokszor még meg is köszöni a webshopnak amiért kupont ad az ő nézőinek.
Ergo totál hülyének nézi az embereket.
-Az Apollo mint márka csak itthon csak ezen az oldalon létezik,ez az Joe saját márkája.
Franc tudja ki az igazi gyártója.Joe csak ráhúzza a brandet.
-Ennyiért minden más jobb.Pl gyári Apple,AlzaPower,Baseus.Én ezt a bohócot egy forinttal nem támogatnám.
[ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
-
Kbali
nagyúr
válasz Jocohun #305519 üzenetére
Hülyeség. Annyi, hogyha kikapcsolva töltöd mondjuk ,akkor nem tudja megtanulni az optimalizált töltést és mindig csutkára tölti. 99%-ban nekem éjszakára ki van kapcsolva a telefon (sőt a watch-ot is kikapcsolom) és ha kell, akkor kikapcsolva töltöm. Nem a telefon az ébresztőórám, nem halok bele, ha éjszaka nem érkezik üzenet, stb...
[ Szerkesztve ]
-
esbii22
őstag
válasz Jocohun #305531 üzenetére
Használd a telefont és töltsd ahogy jónak látod. Ne másokra hagyatkozz hisz mindenkinek mások a szokásai. Én pl csak éjszaka töltöm vezeték nélküli töltőn, sose kapcsolom
ki, néha van egy force restart ha eszembe jut vagy valami beakad. Semmi gondom nem volt egyik akkuval sem. 3 éve van meg a telefon, 2 év után tavaly cseréltettem hivatalos szervizben akkut de csak azért mert a céges számomat is ebben használom azóta és a sok hívás miatt úgy éreztem még az áremelés előtt kicseréltetem mert még legalább 2 évre tervezek vele. 83%-al cseréltettem, de bőven bírta az 1 napot. Most épp 90% -os egy év után, iOS 17-ig 99% voltiPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
moordavid
aktív tag
válasz Jocohun #305531 üzenetére
Ártani nem árt neki, de a reggeli bekapcsolásoknál újra tölt minden appot és ez, ha csak hangyalábújjnyival is, de már is az akksiból vesz el. Ugyanezért felesleges pl a háttérben lévő appokat kilőni mindig. De ettől nem fog hamarabb letérdelni az akku, csak praktikusabb ha este le sem kapcsolod hanem csak lenémítod és nem zavar senki. A lényeg, hogy használd ahogy neked kényelmes, ez nem befolyásolja olyan jelentősen az akku élettartamát úgy, hogy az észrevehető lenne.
"Like tears in rain."
-
-
kkp900
senior tag
válasz Jocohun #306195 üzenetére
Nem lehet itt variálni.... A csengőhangereje van mindenre és ennyi 2023-ban is. Már az is nagy szó , hogy variálni lehet mától a 17.2-nél a értesítési hangot..
ui: Amúgy mennyiből tarott volna ,hogy mindenre külön lehetne beállítani a hangerőt? KB semmi perc alatt meglenne.. Meg a fejlesztőknek a "nagy vízen túl" a hackes telójaik tuti olyanok is.. Olyan dolgok is mehetnek nekik amit mi halandóak sose fogunk megkapni.
Bár már annak is örülnék ha újra simán tudnék csatlakozni a Homepod Minimhez és ott tudjam lejátszani a radiót pld . Már újra is indítottam de nem nagyon akar megszólalni magától csak ha hózzá nyúlok és nyomok egy hangerő pluszt neki . Valami ötlet erre esetleg?[ Szerkesztve ]
-
kkp900
senior tag
-
vadkörte
addikt
válasz Jocohun #307175 üzenetére
Hacsak nem az a gmail-es cím az id-d címe és nem tartózkodsz Saohszing-ben Csöcsiang tartományban, akkor valaki véletlenül*, vagy szándékosan** be szeretett volna lépni a fiókodba.
*: a frissen kapott Apple eszközéhez a kicsi Ming rossz címmel akart id-t regelni.
**: a kicsi Ming rápróbált a címre és nem jött neki beÜdv. V. Körte
-
esbii22
őstag
válasz Jocohun #307182 üzenetére
Nyilván nem rád kíváncsiak, meg az adataidra, csak tök véletlen próbálkoztak vele. Véletlenek egybeesése szerintem. Mindenesetre jól tetted hogy jelszót változtattál.
Én tavaly karácsonykor a kaja kóma után, az összes tárolt jelszavamat megváltoztattam a telefonon, olyanra amit az iphone kinált fel. Kb. 15 karakter és mindenféle szám, betű, szimbólum van benne. Nagyjából 100 helyen Utána meg kézzel felvittem mindent egy délelőtt a Bitwardenbe. Így két helyen vannak a jelszavaim. Böngészőben nem tartok jelszót.
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
Noxy
veterán
válasz Jocohun #307197 üzenetére
A kép alapján egyértelmű hogy nincs bekapcsolva.
Ha meg ezek a dolgok [kép] nem fontosak számodra, nem is kell. Max ha elveszted, vagy el lopják, kapnak tőled ajándékba egy iPhone-t.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
anderledani
őstag
válasz Jocohun #307197 üzenetére
Ha azt szeretnéd, hogy ha ellopják, elveszted, meg tudd keresni, az iphone keresését kapcsold be
A saját helyzet megosztását akkor kapcsold be, ha szeretnéd ismerőseiddel, a Család tagjaival megosztani a helyzetediPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
Topikgazda
válasz Jocohun #307595 üzenetére
Nálam (amióta elérhető) folyamatosan sötét mód fut, mert így jobb a szememnek. Több OLED/Amoled telefonom is volt, pl Samsung Galaxy S7, iPhone 12 mini, iPhone 13 és egyik sem produkált beégést. Igaz, nekem a manuális fényerő állítás nem tetszik, ezért automatán használom és navigálni is kikapcsolt kijelzővel szoktam (úgyis bekapcsol automatikusan, ha olyan közlendője van, utána pedig újra elsötétül).
Amúgy ez nem kizárólag “OLED-átok”,🙂 más megjelenítő is be tud égni.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Jocohun #307721 üzenetére
Pc-t és xboxot láttam már okádékul kinézni cigi miatt, de egyrészt hosszú évekig mentek durván dohányos közegben, másrészt ezeknél ugye van léghűtés ami folyamatosan tolja bele a füstös levegőt és port, telefon sokkal zártabb.
Mondjuk sosem értettem hogyan lehet megmaradni zárt helyen cigifüstben, pedig dohányzom én is (igaz 3 éve már csak Iqos). Anno amikor még lehetett kocsmában és szórakozóhelyen dohányozni is utáltam a zárthelyi füstöt. -
M1995
aktív tag
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz Jocohun #314992 üzenetére
Sima Tactical Magsafe-esem van 13 Minire annak a hátlapja hasonló anyagból van szemre.
Nem mondanám merevnek de azért nem is egy TPU anyag. Nilkin SuperFrostedtól tippre sokkal rugalmasabb lesz. Saccra Spigen Hibryd armor hatású lesz az a tok szerintem.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Razzul
őstag
válasz Jocohun #315274 üzenetére
Én Spigen tokot használok, nálam bevált. A 11 Pro-t még nem ejtettem el, de más telefon már volt betonra ejtve vele, többet is pattant az oldalán de nem lett semmi baja. UAG tokot láttam és fogtam már 15 Pro-n, az elképesztően masszív, ha nem számítana az ár én azt venném.
Hogy érted azt, hogy "nem teljes a valóság"?
[ Szerkesztve ]
Stat crux dum volvitur orbis
-
burgatshow
veterán
válasz Jocohun #315652 üzenetére
Sima marketing fogás. Mindig ezt csinálták, ezután is ezt fogják.
Engem az jobban érdekelne, hogy világszerte mennyi lesz a penetráció. Mert mivel az iOS 18 az XS/XR vonalig visszamegy, csak az AI miatt sokan nem fognak iPhone 15-t venni. Ahogy én se. Ergo nem lesz szerintem akkora csattanó.
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- DIGI Mobil
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Napelem
- Motorola Edge 40 Pro - szélsőséges eset
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest