Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék.
Haver vett egy iPhone X-et de face id-t nem tudja beállítani mert kiírja próbáld később.
Ezt lehet javítani vagy elromlott?
Köszi
SfefeAz élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
sfefe
addikt
válasz csaba1203 #259574 üzenetére
Azt mondja ez vmi szoftveres bibi írnak is róla vmi apple oldalon.
A kijelzőre vmi olyat mond, hogyha nem gyári az látszik a kijelző oldalán vagy oldalánál..
Csak ha ez szoftveres azzal nem lehet mit kezdeni?
Bár van egy cikk abban írják, hogy az appke is anno inkább cserélte az egész készüléket mint javította mert nem egyszerű...[ Szerkesztve ]
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
sfefe
addikt
válasz lugosi #259579 üzenetére
Mondtam havernak mondja neki van pár ismerőse akinek van/volt iPhone X telója és jó pár telónak volt baja a face id-nek az X-eknél. Meg mondja az utángyártott kijelző az látszik meg lehet különböztetni...
Olvasta, hogy ez vmi true drapht (valószínű rosszul írom) szenzor hiba lehet javítják ezt csak nem olcsó. Csak reménykedett vagy reménykedik benne, hogy szoftveres baj lehet de valószínű nem..Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
sfefe
addikt
válasz Nordik #259581 üzenetére
Mondja ez sem utángyártott kijelzős( azt mondja azt simán meg lehet különböztetni) meg ismerősi körben akiknek elment a face id azokban biztos nem történt kijelző csere és ezt a szenzort mondják, hogy elmegy benne... Lehet javítani de drága ezért inkább cserélték anno a telókat.
(Csak bizott benne ez lehet szoftveres is mert azt is írják, hogy az is lehet)
Amúgy mindegy mert úgysem használja azt mondja csak godnolta hátha....Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
sfefe
addikt
válasz lugosi #259591 üzenetére
Haver telója nem az enyém.
Mondom Ő azt mondja látszik ha nem eredeti a kijelző. ( Én nem tudom nincs iPhone-om)
Ismerőseinek is jó párnak elment a face id pedig nekik nem cseréltek kijelzőt.
Meg mondja ez a hiba sok X-nel jelentkezett.
Át küldöm neki a cikket majd nézi ha gondolja...[ Szerkesztve ]
-
sfefe
addikt
válasz mazsiii92 #259603 üzenetére
Passz.... iPhone b...i mind.
Nem hiszem, hogy bénák hozzá...
Nem mindnek csak párnák egy idő után rossz lett... De mondja ez a X-ekre volt jellemző... Itt HA-n is van pár X amiben rossz... Azt mondja javítható az a szenzor csak drága..Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Még droidom van de gondolkodom egy új iPhone-on de lenne kérdésem.
Doridon használom a Simple alkalmazást ezt tudnám használni ios-en is?
Pl csekkbefizetés. Ott ugye kiválasztom a bankkártyát és ujjlenyomattal engedélyezem a csekkbefizetést. Na most iPhone-nál nincs ujjlenyomat akkor ez ott,hogy működik? Vagy face id-vel engedélyezem?Köszi
-
sfefe
addikt
válasz batai15 #263712 üzenetére
Google naptár nekem pl azért nem jó (nem szeretem) mert nem lehet úgymond összecsukni. Így ha meg akarom nézni mit írtam melyik napra akkor be kell menni az adott napra. Míg ami összecsukható ( pl Samu naptár, vagy ahogy néztem az iPhone-é is) ott csak rányomok a napra és alatta látom mit írtam be... Plusz lépést így megúszom.
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Amiket itt a HA-n lehet venni iPhone-okat 1 év garival azok kintről behozott telók?Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
sfefe
addikt
válasz BoneDragon #263749 üzenetére
Mennyire oks ezeket megvenni?
1 év gari hát nem tudom...Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Érne vmi hátrány ha mondjuk 256gb-os helyett 128-ast vesz az ember?(13as)
Köszi
Sfefe[ Szerkesztve ]
-
sfefe
addikt
válasz BoneDragon #263873 üzenetére
És tényleg...
És komolyra fordítva a szót?Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
sfefe
addikt
Ok köszi.
Igen a 13 pro-ra gondolok.( Ezt nem írtam)
És ez a nyersben fotózás mit jelen mennyire számít?
( Ja igen haver mondja van vmi proraw meg prores ezekkel nyerek vmit vagy annyira nem számítanak?)[ Szerkesztve ]
-
sfefe
addikt
Igen ezt Én is szeretem droidon és szomorúan olvasom, hogy iPhone nem tudja.( Remélem csak még)
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Vodafone nem független készüléket ad?
Köszi
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Még mindig csak töprengek iPhone vásárláson. Leginkább azon, hogy most 13pro vagy ősszel/év végén 14pro?
Ha mondjuk kitalálja végre az apple, hogy legyen aod az lehet gondolom régi telókon is igaz? Ez csak szoftver kérdés már csak nem?Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
sfefe
addikt
-
sfefe
addikt
Van aki nem szereti mert megszokta amit használ de van akinek meg jó lenne látom nehéz ezt elfogadni...
Nem tudom a háttér állításnak ennek mi köze..
Nem kellene az egész kijelzőnek bekapcsolnia elég lenne az időt meg az értesítéseket megmutatni akku időnek is gondolom jót tenne..
De nem hit vitát akarok ebből nyitni, kérdeztem hw akadálya van van szoftver... De miért is ne lehetne beletenni akinek meg nem kell az nem kapcsolja be és ennyi...Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
-
sfefe
addikt
válasz tybsen #264203 üzenetére
Köszi (végre egy értelmes válasz)
A noccs nem jön be ezért várnám a 14es szériát meg talán a jobb akksi miatt. Aztán majd persze meglátom..
Haver is vett 13prot X után a noccsot nehezen de megszokta, egy aod jó lenne neki is hiába itt sokan feleslegesnek tartják mert mást szoktak meg ..
Ő javaslatára nézegetem a szifonokat..[ Szerkesztve ]
-
sfefe
addikt
válasz batai15 #264208 üzenetére
Meg vagy varázsolva nem kicsit...
Ki dumál itt hamburger ikonról meg tököm tudja miről beszélsz amúgy...
Aod mióta csicsás? Kiírja az időt meg milyen értesítés van és nem az egész kijelző világít a szemedbe pl este...
Az, hogy neked nem kellene hát nem kapcsolod be, ennyi...
De fejezzük be ebben nincs több...Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
sfefe
addikt
válasz batai15 #264210 üzenetére
Lehet, hogy van de nem kell használni, ennyi...
Írtam szerintem miért jó az aod nem kell kitenni ilyen baromságokat rá és kész. Azt írja ki amit Én akarok....
Nem az egész kijelzőt villantja fel ha éppen az időt vagy értesítést akarom megnézni milyen jött ha jött.Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
sfefe
addikt
válasz Jakob.rabbi #273730 üzenetére
Off.
Állambácsinál nálunk már gyűjtik be pl. A mikrot... Folyosón van 2 konyha mind2ben 1-1 mikró.
Na most ha pl 40 ember melegít és mondjuk elosztva akkor mikrónként ugye 20-20 edény. Na de, egyet begyűjtenek mert kevesebb áram fogy. Na most, hogy is???
2 mikró 20-20 edény az 40,
1 mikro 40 edény .. valahogy nem értem .. vicc...
Olaj radiátor és klíma kapcsoló szintén begyűjt....
Szánalmas..Ja meg ami még viccesebb, mindegy melyik az újabb mikró azt gyűjtik be amin van óra mert sokat fogyaszt
[ Szerkesztve ]
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne , hogy haver be szeretné állítani az iPhone -jat úgy, hogy arc feloldásnál ne kelljen felfelé pöccinteni.... Tehát egyből felold teljesen..
Ezt be lehet valahol állítani?
Régebben volt iPhone -jna és így használta...Köszi
-
sfefe
addikt
Hm, azt mondja úgy használta....
-
sfefe
addikt
Köszi a válaszokat..
Most I13pro van...2 éve is ez volt neki előtte 12, előtte meg vmi régebbi....Azt mondja úgy emlékszik a telon volt vmi beállítás és nem kellett felfelé pöccinteni hanem egyből bejött a kezdő képernyő...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óvodások homokozója
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- CPU léghűtés kibeszélő
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest