Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
addikt
Sziasztok!
Van valami megbízható oldal, ahol össze lehet hasonlítani a jelenlegi készülékek üzemidejét? Van egy öregedő SE-m, ami bár nálam még simán kibír egy átlagos napot, de azért érezhetően gyengül az akksija, és váltanék is egy újabb modellre lassacskán. Előre is köszi a válaszokat!
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
niof
addikt
válasz gzbotii #205764 üzenetére
Mondjuk ezeket az értékeket nem tudom igazából hová tenni. 78 illetve 73 órát semmilyen telefon nem bír ki, ez valami számolt érték, nem? Nekem többet mondana a SoT érték, azt kb. be tudom lőni. Vagy az, hogy az SE-vel még manapság is 50% fölött érek haza általában, ritkán merítem lejjebb, akkor egy XR mondjuk 60% körül maradna nagyjából? Vagy, mivel ugye az SE már öregedett akksival bír, esetleg még több is maradhatna benne, azonos felhasználással (ami kb. 1 óra böngészés, némi Twitter, pár Viber üzenet meg mondjuk fél óra az email-ek átfutására/írására)?
-
niof
addikt
Sziasztok!
Tud valaki olyan óra alkalmazást, amit ki lehet rakni widget-ként, és hasonló kinézetű, mint a zárolt képernyőn lévő? A gyári óra widget elég béna...
-
niof
addikt
Srácok!
Ha valaki olyan helyen használja wifin a telót, ahol MAC alapú szűrés van, akkor szólok, ha még nem tudnátok, hogy a Beállítások - Wifi - csatlakoztatott hálózat info gombja - Privát cím beállítás kikapcsolásával tudjátok visszaállítani, hogy az eszköz saját MAC címe látsszon!
Csak gondoltam szólok...[ Szerkesztve ]
-
niof
addikt
válasz #86564352 #225595 üzenetére
Nekem is ez az egyetlen dolog volt, ami anno droidról költözésnél zavart, illetve hiányzott, hogy nem lehetett lepucolni teljesen az első oldalt. Így viszont már ez is megvan, már csak egy f@sza óra widget kell, és teljes az öröm. Szerintem ez egy szuper fejlesztés volt, akármilyen apróság is.
-
niof
addikt
válasz Quinine911 #225804 üzenetére
Ja, ja... Szólj, ha találsz egy óra widget-et, ami úgy néz ki, mint a lezárt képernyős! Pls! Kösz!
-
niof
addikt
Na, megtaláltam, hogy mi az amit rendesen elcsesztek a 14-ben. Az alvást átrakták az egészség appba, és macerásabb kezelni. Miért nem volt ez jó az óra mellett?
-
niof
addikt
válasz outsiders #226057 üzenetére
Nekem pont ilyenem van, 3-3,5mm mélyen van az embléma, nem hinném, hogy túl sok minden bejut oda, ami meg tudja karcolni. A fogása pedig ennek is kiváló. Igaz, a telefon kecsessége teljesen elveszik ezzel a tokkal, sokkal inkább egy tankra hasonlít.
-
niof
addikt
Srácok!
Ez a 3uTools mennyire biztonságos? Csak mert gondoltam én is kipróbálom, és azt mutatja, hogy egyes alkalmazásaimat frissíteni kellene (az App Store szerint frissek), és Apple ID-t kér ehhez...
-
niof
addikt
válasz Prowler #226533 üzenetére
& catroot, Zsolt_72
Én is így gondoltam, hogy eszem ágában sincs kiadni. Csak gondoltam rákérdezek itt, hogy mi a vélemény róla. Mondjuk van 1-2 dolog, amit tök jó, hogy kiír, gyártási dátum, töltési ciklusok, meg tényleg tök egyszerű képeket másolgatni ide-oda, de mást nem bíznék rá ezen kívül.
Amúgy van egy app (Spectrum Analyzer RTA), ahol a Store szerinti 1.9.5-ös verzióm van fent, a 3utools meg 2.x.xx verziót jelez, fejből nem tudom most pontosan, de ez alapján mintha több verzióval el lennék maradva... A weboldalukon sajnos nem látni verziószámot, csak a Store-ra mutató link van.
[ Szerkesztve ]
-
niof
addikt
válasz -secret- #226751 üzenetére
Ömmm... ? Ki mondta, hogy nézegetem? Nemrég írtam, hogy kipróbáltam ezt a 3utools-t, ott láttam a ciklusszámlálót, a %-ra meg csak ránéztem. Teljesen tisztában vagyok vele, hogy idővel tönkremegy majd. Mindenesetre az biztató, hogy egy év alatt nem igazán változott, az én használati szokásaim mellett.
[ Szerkesztve ]
-
niof
addikt
válasz FіkuszKukіsz #226780 üzenetére
Mármint? Mire gondolsz? Csak leszedtem mindent az első oldalról (pontosabban csak az alkalmazáskönyvtárban vannak benne az appok). Már csak egy olyan óra widget kellene, mint ami a zárképernyőn is van, de ez nem tudom, hogy reális elvárás e...
-
niof
addikt
-
niof
addikt
válasz aujjobba #229156 üzenetére
& pauliboy23
Persze, megértem a szempontjaitokat. Még abban van is ráció, hogy nagyobbnak látszik a kép a közelről nézett eszköznél. Csak ez nekem valahogy sosem ment. Zenét sem hallgatok telefonon (arra ott a DAP), fotózni is csak ritkán, ha épp nincs kéznél rendes fényképezőgép. A telefonon is csak azért van Spotify, hogy a másik eszközzel összekötve azzal tudjam vezérelni a lejátszást. Sokszor könnyebb/egyszerűbb, mint egérrel/billentyűzettel. De mint mondtam, nem vagyunk egyformák.
-
-
-
niof
addikt
Sziasztok!
Milyen beállítást kell megváltoztatni, hogy egy elküldendő levélbe a becsatolni kívánt képet mellékletként adja hozzá a Mail app, és ne a szövegbe legyen beszúrva?
Ez régen jól működött, most meg csak a szövegbe tudom beszúrni... Mit csinálok rosszul?Köszi előre is!
-
niof
addikt
válasz #40993792 #231356 üzenetére
Mondjuk a wifi-t meg a mobiladatot nem babrálom, de van 2 kollégám is, akik nemrég jöttek át droidról, és bennük még nagyon erősen él a kikapcsolási reflex, hogy kevésbé merüljenek. Eleinte sokszor megkérdezték, hogy hol kell kikapcsolni a GPS-t, hogy ne merítse a telót. Mostanában már kezdik érezni, hogy ez nem droid, máshogy müködnek a dolgok.
-
niof
addikt
válasz Dzsuri89 #231910 üzenetére
Egyáltalán nem hülyeség ezeknek az adatoknak a létjogosultsága. Nem kioktatásnak, vagy okoskodásnak szánom, ne vedd annak, csak én is hasonló cipőben jártam régebben! Ha hangosan szereted a zenét hallgatni, célszerűbb lenne egy lehetőség szerinti legjobb zajkioltású/szigetelésű fülhallgatót vagy fejhallgatót keresni. Általában a külső zajok elnyomásának igénye okozza a túl nagy hangerő használatát. A fülhallgató a nehezebb ügy, a custom molded-nél jobbat nem igen kapsz, de azok elég drágák. Vannak aktív zajkioltós megoldások, de az nem biztos, hogy olyan fejlett és hosszú távon (órákban) használható. Fejhallgatókban vannak egész jó megoldások, de mondjuk ezek sem olcsók. Mindenesetre a fentieket érdemes megfontolni, mert lehet, hogy csak kicsit zúg a füled egy ilyen session után, de egy életen át tartó tinnitus, vagy tartós, komolyabb halláskárosodás már annyira nem éri meg. Én is sokáig, közel 15 évig nagyon hangosan hallgattam zenét. Aztán ahogy egyre jobb minőségű cuccokat tudtam venni, észrevettem, hogy halkítom a zenéket, mert nincs rá okom, hogy hangosan szóljon, mert jól izolálnak. Koncertre vagy fesztiválra is viszem már magammal a 25dB csillapítású egyedi hallásvédőmet évek óta. Ég és föld a buli utáni pihenés minőségének különbsége csengő füllel, vagy nyugodt, nem túlterhelt hallással.
-
niof
addikt
válasz Pietro 22 #231921 üzenetére
Nem is erre a részre vonatkozik a hozzászólásom, hanem a zajkitettség részre. A másik részhez nem tudok érdemben hozzászólni, mert nekem gyakorlatilag állandóan némítva van a telefon. Zenét sem hallgatok rajta, max. a Spotify-t vezérlem vele a másik készüléken (HTPC-n)...
-
niof
addikt
Helló mindenki!
Találkoztatok már olyannal, hogy a power gomb hosszú nyomására nem ajánlja fel a teló a kikapcsolást? Miközben a gomb egyébként teljesen jól működik... Mit állítottam el? Ki tudom kapcsolni menüből, na de mégis...Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
niof
addikt
válasz HoldfenyLuna #252512 üzenetére
Jó, én ezt értem, csak most, hogy feltettem a 15.0.2-t, eltűnt a fent említett lehetőség. Egész eddig ezt a hosszú nyomást használtam (nem jött fel semmilyen menü, csak a kikapcsoló csúszka), és most konkrétan semmit sem csinál rá a teló. De majd akkor eztán vagy a 2 gombos, vagy a menüből kikapcsolást használom majd. De azért kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- DIGI Mobil
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Napelem
- Motorola Edge 40 Pro - szélsőséges eset
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest