- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: MyHeritage DNS teszt: most csak 33 euró
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike81
senior tag
válasz
waszabi07 #335889 üzenetére
A kopáshoz nem tudok hozzá szólni. Nekem natur titán a készülék, de kolléga 15P-je kék és neki kopik úgy hogy rendszeresen kiveszi a tokból és tisztítja. Nekem a Samsung órával nem volt gondom pedig használtam 4-est, 5Pro-t és 6 classicot is. Itt sincs semmi gondom az órával csak”butábbnak” érzem. (Pl sokszor angolul jelzi a messenger üzenetet de megnyitni nem tudom az órán. Csak szól hogy valami jött akkor telefont elő kell venni. Képet sem tudom megnézni rajta, de ez annyira nem is fontos. Ami viszont sokszor bosszant hogy kikerül a telefon hatósugarából az óra akkor nem értesít pedig az nekem sokszor jól jött)
De ezeket leszámítva soha nem bolondult meg vagy merült hírtelen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ZIDOO médialejátszók
- Jön a DirectX Raytracing 1.2, de nem sok újítást hoz
- sziku69: Szólánc.
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Sorozatok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest