Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Mobilhasználat Ausztriában
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
válasz
Totheground #39620 üzenetére
Szerintem nem így van, az alapvető hangulat eléggé pesszimistának tűnik az új iOS-szel kapcsolatban - nem a fórumra gondolok.
Egyszerűen EZ nem illik a jelenlegi készülékekhez. Lehet a következő generációkban megjelenik egy csillámpóni edition és akkor majd jó lesz.Minél többet használom, annál inkább azt érzem, hogy ez nem jó.
De az is igaz, hogy ez még bőven nem kell, hogy a végleges változat legyen.(#39621) Zjunior
Simán gondolom azt, hogy ez a "szeptemberben nem ilyen lesz" pont azért került elő, mert a közvélemény döbbent arccal nézi azt, ami most újragondolás címmel elő lett adva.
És megkövetem azokat akik féltek... ezt Ive tényleg elszabta, bitang mód. Remélem kijavítja.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest