- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Teddy
őstag
Én is a 2 évben látom a prémiumot. Most javíttatom 2x-ra a power gombot, természetesen gariidő lejárta után.
Igazából engem talán jobban visszariaszt a refurb telefon, mintha szimplán javítanák. Nem tudom, furcsa, bennem van az a tudat, hogy valamelyik részét már használták, noha a külseje új is. Mindegy. Amúgy illetve ez a kiszállós gari is tetszene, hogy helyben megcsinálják, haverom Dell notiját csinálták meg anno amcsiban így.
Másik, ami nagyon jó lenne, ha gyári szervizekben, gyári állapotra lehetne javíttatni a gariidőn túli telefonokat, korrekt áron, és nem a horror javítást kifizetve.
Amúgy a gariváltozásnak én egy pozitívumát látom. Megszűnnek a trükközők. Ezért is vezetik be gondolom. Egy jó garis telefon sorozatszámán a rosszat leszervizeltetik, és hoppá máris van két hibátlan telcsim. Remélem a használtpiaci árakat is magasabban tartja ez a rendszer, mert eltűnnek a "zsír új bontatlan, de csak 6 hó garis" telefonok. Ezentúl lesznek az új telefonok, a használtak és a javítottak, és ezen felsorolásból az utolsókból nem lesznek elsők.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic7 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Oneplus 11 5g 8/128gb.
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest