- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
válasz
30z.Samu #164526 üzenetére
Hát használt ára sem valami oké , gondolkodtam is rajta még az se tervezése előtt, és az az igazság hogy inkább 110-120 az amiért pénzt adna ki az ember legalábbis én, bár ebből nem is mindegyik független meg garanciális .
Így jutottam többek között oda hogy olcsóbban újonnan 32gigas se-t kapni . Úgy vagyok vele egyébként hogy az se most a legjobb ár érték arányban , hivatalos árak mellett is , utána meg a 7 ,6s meg pont kettő között van tudásba , viszont árban nem igazán a kettő közt van mert ennyi pénzt amit kérnek érte nem sokat kell pótolni a 7re sem
Szvsz most éri meg használtan 5s-t venni, 6-ot nem igazán ismét csak , mert annyiért se is van használtan , amiért a 6ot adják használtan, viszont se-t használtan nem nagyon éri meg mert nem sok difi van az új ár között.
a 4 coll meg már irtam hogy nagyon bejött ,a 4.7 már nem igazán lényeges ebből a szempontból
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged