Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsirics77
veterán
válasz sittes79 #12685 üzenetére
jó kis launchereket ha van itt ilyen?
mi a baj azzal ami az alap ios?
ennél jobb nem is kell,ez nem zöld robot,hogy nova meg adw meg launcher pro kelljen
must have app meg mindenkinek más,hiába is írna bárki bármit ha neked pont nem az kell vagy pont nem arra kell mint másnak
az app store tele van mindennel,csak szét kell nézni.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Wlac
Ármester
válasz sittes79 #12685 üzenetére
Notebook mellett használom a telefont, szóval sok olyan cucc van, amit én nem használok, de mások szerint esszenciális. Mindenesetre az én listám:
Programok:
TeeVee
Voice Record Pro
Facebook
TuneIn Radio
Dropbox
GmailJátékok:
Wild West Pinball
World of Goo
Fruit NinjaÉs végül az AppZapp. Én erre a programra esküszöm, mert lusta voltam mást kipróbálni még. A lényeg, hogy minden nap összeszedi az akciókat, így egy csomó programot ingyenesen vagy kedvezménnyel tudsz beszerezni.
AppZapp Pro“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Politika
- Hálózati / IP kamera
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fujifilm X
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 8GB 256GB Magyar bill, GAR!
- NZXT Hue 2 RGB Lighting Kit + NZXT Aer RGB 2 140mm + NZXT Aer RGB 2 120mm
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- Bontatlan vadiúj! 15" MacBook Air M3 16GB 512GB CTO GAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest