- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz
bull84ghia #5199 üzenetére
korrekt
-
bull84ghia
őstag
válasz
MeghaL0L #5196 üzenetére
Nálam úgy van hogy a magyar acc az otp-s és a crediteket ezzel gyűjtöttem. A beváltáshoz van egy Usa acc amihez nincs bankkártya társítva. így már meg is válaszoltam a kérdésemet:mivel a 10dolcsit az usa-ra kaptam amihez nincs bankkártya társítva így ha túllépem a keretet akkor nincs honnan vonja a többit
Gondolom én. FMA-s giftcardról van szó -
MeghaL0L
addikt
válasz
bull84ghia #5194 üzenetére
Ez egy jó kérdés. De várjunk csak. US accal lehet csak Creditet gyűjteni.... A másik felét honnan vonná le?! Meg tudtál adni bankkártyát US accon? Ez érdekes. Nyilván ezt azért nem tudjuk, mert a saját bakkártyánkat (legalábbis nálam az OTP-set) nem tudtam felvinni az US acc-omra. Tehát ha elfogy a Credit akkor magyarra váltok és rendes zsoszóért vásárolok. Tehát hogy is van nálad ez?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
bull84ghia #5194 üzenetére
FMA-s gift cardot váltottál be?
-
bobooo
addikt
válasz
bull84ghia #5192 üzenetére
Igen csak lassan frissül..
-
bull84ghia
őstag
Váltottam be itunes gifcardot, meg is jelent az accounton 8.92dolcsi. De azóta vásároltam de ez az összeg nem változott. Ilyenkor automatán ebből az összegből vonja a vásárlásaimat?
-
ubid
senior tag
Valaki tud ajanlani jofele angol magyar szotarat ipadra?
Tenkju -
Tibee86
nagyúr
válasz
Mela Kehes #5189 üzenetére
Mert mikor most másodszorra felkerült az app, már nem volt feltétel a regisztráció, mint előtte.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
r3dsnake #5187 üzenetére
Nekem még mindig nem adta meg...Most ismét ott van nálam megint az az app, most már csak 300 credit, de már nem írja, hogy kell regisztrálni.
Lehet hanyagolom már ezt az FMA-t, még az elöző gift card teljes összege is megvan még, mert nincs semmi amit meg akarnék venni. -
nullzero
tag
A TinyUmbrella nem működik. A legfrissebb iOS 6.0.1-hez ezt írja:
01/18/2013 22:54:11.357 CYDIA DOES NOT HAVE YOUR SHSH FOR iPhone4S 6.0.1 (10A523) THERE IS NO WAY FOR YOU TO GET THEM. SORRY. YOU ARE JUST TOO LATE.
Ezt meg hogy a francba? Hiszen ennél frissebb nincs, ha ezt nem írja alá az Apple, akkor mit?
-
Mela Kehes
addikt
Nekem már megadta a 450 kreditet. Még iPad-re is!!!
Rögtön be is váltottam egy 15-ös Gift Card-ra.
-
ubid
senior tag
Visszajött az 540 kredites app
És meg is adta...
-
MeghaL0L
addikt
Nagyon rá vagy pörögve az FMA-ra jóember !
(#5175) Ragnar95: Világi adományozók!
MÁS!!!!
Valami online játékot mondjatok már amire rá tudok függeni nagyon!Lassan vége a Vizsgaidőszaknak, WoWozni meg mi egyéb meg nem akarok!
Mondjuk nem muszáj online, de szeretem ha érzem a közösséget magam körül, meg tudok kivel szórakozni!
-
ubid
senior tag
Jött még egy 80 kredites...
-
MeghaL0L
addikt
Fújj de mocskosak ezek te!
Úgy akarják csinálni, mintha jófejek lennének, hogy ingyen adják a saját kontójukra a Angry Birds Rio-t!
Tessék egy screen erről a nemes cselekedetről a featurepoints-tól!
Mellesleg NEM ajánlom senkinek. Kb kezdésnek kaptam egy appot és ennyiben ki is merültek! Ez tavaly december eleje-közepe környékén történt!
-
frozt92
csendes tag
válasz
Ragnar95 #5171 üzenetére
MasterCard-os. Most nincs rajta pénz, nem tudom megnézni sajnos. De amikor volt rajta még 3-4 ezer forint is, akárhogy próbáltam nem jött össze.
Lehet az volt, amit írtál, az az invalid payment method, már nem emlékszem pontosan.
Ha valaki tudna küldeni gift-be vagy valami, kifizetném, megköszönném, ha nem találok más megoldást. -
-
ubid
senior tag
Kiengesztelésül jöt 160 kreditecske...
-
Tibee86
nagyúr
válasz
nullzero #5163 üzenetére
Tudsz JB nélkül is SHSH-t menteni.
google segít. -
nullzero
tag
Hát az baromi jó. Viszont akkor ha lesz 6.1, akkor már nem lehet 6.0.1-hez SHSH-t tölteni, mert ahhoz nem ad az Apple. Szóval hiába várok a jailbreak-re, backupolni nem tudom. Jól gondolkodom? Vagy ki lehet azért játszani valahogy, és tudok még a mostani iOS-ről SHSH-t menteni?
-
nullzero
tag
iOS 6.0.1-en vagyon iPhone 4S-sel.
Hogy kell megcsinálni, hogy tudjak majd erre downgrade-elni, ha már 6.1-en leszek?
Valamikor lesz jailbreak is valszeg a mostanira, azért lenne jó ha tudnék választani.Shsh blobokat próbálom elmenteni redsn0w-val, de nem találok ilyen opciót, vagy szürke. Szóval hogy csináljak jailbreak-es backup-ot?
-
bobooo
addikt
"Free My Apps
13 perce
Hello app freers!We apologize it appears that a dragon has stolen the credits for Comm! But don't worry our fearless engineering knights are battling him now in an effort to steal the credit treasure back!
We will let you know as soon as they return from their brave adventures!"
Tudnak a hibáról és dolgoznak rajta, nem kell izgulni
Totheground: Tényleg!!! Ezt benéztem.. bocsánat
-
bobooo
addikt
válasz
Mela Kehes #5149 üzenetére
Hát ha 5.1.1 akkor Jailbreakeli, ha nem tetszik csinál 5.1.1-ről SHSH-t és restore... Vagy valamit nagyon félreértettem ?
-
ubid
senior tag
nekem már eltűnt az FMA - ról az 520 kredites app...
pontot természetesen nem kaptam érte :@@
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes #5140 üzenetére
Egyelőre iPhone-on sem működik
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga #5138 üzenetére
Vajon iPad-en is működne a dolog, ha a feleségem mobilszámára aktiválnám?
-
pcnet
addikt
Sziasztok!
Olyan videó rögzítő programot keresek, ami rögzíti ami a kijelzőn történik. Amolyan hands on féle videót kellene összeütnöm, de nincs külön kamerám.
Köszi a segítséget!
-
vadászcsiga
félisten
válasz
MeghaL0L #5137 üzenetére
Megnéztem a us store-ban, nincs semmi hozzászólás viszont magas pontszáma van, ha lehuzos lenne biztos beírták volna. En ott szoktam leellenőrizni az appokat ha nincs a magyarban semmi, mert ott megírják a tutit. Az esemény szervezőket sajnos ennek ellenére is meg szoktam venni és be is igazolódik ha rossz
-
DiVaD
senior tag
reggeltem, de hiába... de a 82-es játékra egyből megadta szerencsére.
szerk:
Möhe: Lassan Én is így érzem... de azért az a játék (Rise of Blobs) annyira nem is volt tré, csak hamar meguntam
szerk2:
Tudom esélytelen, de nem az a gond, hogy mi magyar számmal reggeltünk?Mert elvileg only US az FMA. Bár szerintem csak simán kamu....
-
Möhe
addikt
válasz
vadászcsiga #5128 üzenetére
a storeból kiszedik az átverős appokat, FMA-n meg lehet pont ilyennel *opatják a népet
-
ubid
senior tag
Ha valakinek megadta az 540 kreditet írja már le légyszi : )
-
Xero
nagyúr
válasz
vadászcsiga #5128 üzenetére
Csak bedobtam gyorsan, olvasni idom nem volt.
-
Xero
nagyúr
540-es app FMA-n.
-
MeghaL0L
addikt
válasz
vadászcsiga #5118 üzenetére
Hahaha , ne tegyél úgy, mintha ezt még nem beszéltük volna meg!
-
Kicsirics77
veterán
válasz
vadászcsiga #5118 üzenetére
Szóval akkor ne töltsem le 540 kreditért?
-
MeghaL0L
addikt
válasz
vadászcsiga #5115 üzenetére
De, Justin Biebert követem mostmár a kedvedért!
-
MeghaL0L
addikt
válasz
vadászcsiga #5113 üzenetére
Nekem kb 3 perc alatt jött az sms. A pontom még sehol... elég gyanús, hogy ez bukta. Pedig ezzel behozhatták volna ( na jó nem, csak majdnem!
) az eddigi lemaradást.
Aki instagrammozik az követhetne egyébként!
@doniloki
De már megint nem tudok követni! -
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes #5112 üzenetére
én negyed órája megadtam a számomat de nem jött még semmi
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga #5111 üzenetére
Közben már megcsináltam, csak még a letöltés alatt kérdeztem.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes #5109 üzenetére
Nem a cím a lényeg itt mert csinálhatsz fake FB reget, hanem a telszámod kell neki amire küld egy kódot amit be kell pötyögni és gondolom ezután adja meg a pontot. Volt már ilyen sponsor app.
-
MeghaL0L
addikt
válasz
peugeotmate #5105 üzenetére
Pár perce nekem még 600 adott (VOLNA!!!) értre. De nem adott!
Pedig regisztráltam. Hasonló problem?
-
peugeotmate
őstag
válasz
Mela Kehes #5099 üzenetére
Most meg egy 540 credites app érkezett, ennek aztán tényleg lehet örülni!
-
frozt92
csendes tag
Sziasztok!
Az AppStore nem fogadja el a bankkártyám, másik nincs. Valami ötlet? Rámásznék az Order & Chaos Online-ra... :/
-
Kicsirics77
veterán
válasz
megvóóóóót
-
bull84ghia
őstag
válasz
Csak nálad jött
-
ubid
senior tag
Egy játékot, ha megengeditek ajánlanék én is.
Magyar fejlesztőktől egy kiváló stratégia játék. (stratégiai a maga módján)
Először csak windowsos platformokra volt, nagyon sokáig fejlesztett játék, tökéletesen kidolgozva a user-ek véleménye alapján.Van próba verziója is. A fizetős változata pedig mindössze 1$ . simán megéri megvenni!
És nem mellesleg tényleg MAGYAR fejlesztőktől, akik ennyit nagyon megérdemelnek.
(én is fejlesztő vagyok, tudom mennyi munka egy ilyet összerakni. És amúgy nem ismerem őket, csak én is teszteltem velük egy csomó BETA verziót a játékból)A játék honlapja pedig EZ
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- BestBuy topik
- Autós topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Suzuki topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest