- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért olvasni tudsz?
Oda van írva: "Chasing Down Paid Apps." Nem mindegy,hogy megy-e vagy nem, ha nincsenek új appok éppen, és csak frissítgetni lehet? Csak szépen vadásszák az appokat, nekem elég,ha akkor megy az oldal, mikor ténylegesen a krediteket gyűjtögethetem.
Egyébként én is pont a TuneIN appért járó kredit miatt frissítettem, mikor kiírta
-
máyköl
veterán
Freemyapps megint leállt.
-
Mela Kehes
addikt
Mostanra eltűnt a 15-ös gift card, úgyhogy megvettem a 10 dollárost, nem variálok. Ez már legalább az enyém.
-
eszgé100
őstag
válasz
Mela Kehes #2494 üzenetére
A hírekben meg csak azt halljuk majd, hogy egy nem túl régi radikális szekta csoportos öngyilkosságot követett el, mindössze annyit hagytak hátra, hogy mostmár nem veheti el a FMA az egész életüket, inkább szabad akaratukból döntöttek a "végső megtisztulás" mellett
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga #2493 üzenetére
Majd én leszek, aki megalapítja a gyülekezetet.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes #2492 üzenetére
Ezt már nem tudod lezárni életed végéig nézni fogod.
Csak az anonym fma-sok közösségében tudsz leszokni róla -
Mela Kehes
addikt
Köszi, hogy szóltál. Mostanában egyre ritkábban nézem, mert alig van sponsor app. Amúgy is bajban vagyok, mert van 4195 kreditem és inkább a 15-ösre költeném, de vajon meddig lesz ott, ugye? Szerintem kockáztatok. Gyanús, hogy ha ezt megveszem lezárom a saját fma-om. Elég volt.
-
máyköl
veterán
10$ Gift Card Fma -n. Egyre már lecsaptam.
-
vadászcsiga
félisten
-
eszgé100
őstag
válasz
vadászcsiga #2486 üzenetére
Nem hinném, az azért elég nagy pofátlanság lenne, ha csak úgy benyelnék a pénzt egy idő után
-
máyköl
veterán
válasz
vadászcsiga #2482 üzenetére
Ne szivass, mikor volt?
Legjobb barátom nem hívtam fel... -
vadászcsiga
félisten
Köszönöm, egyébként László nap volt.
-
bobooo
addikt
válasz
Mela Kehes #2479 üzenetére
en az appshopperben lattam a leertekeleseket :/
vadaszcsiga: boldog nevnapot
-
eszgé100
őstag
válasz
vadászcsiga #2477 üzenetére
AppStore-ban annyi van el is adják őket
-
vadászcsiga
félisten
Fürdők a gift cardokban. Az FMA-s 10 dolcsisból maradt 6$, múlt heten a nevnapomra noveremektol meg kaptam egy 15€-sat, igaz csak az osztrák AppStore-ban érvényes de mint köztudott van osztrák ID-m is
Már csak olyan app kéne amit még nem vettem meg -
bobooo
addikt
ea jatekokat ertekeltek le kozottuk a fifa 12-t, mass effect, dead space stb.
a hipstamaticot is leertekeltek
-
Mela Kehes
addikt
79 cent a Reckless Racing HD!
-
Brumi˘
addikt
FMA ismét működik!
-
Ragnar95
félisten
Freemyapps másnak se működik?
Ezt írja ki az oldal: "Chasing Down Paid Apps Be Back Shortly" -
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #2464 üzenetére
A könyvjelzők miatt váltottam nagy gépen safarira, de akkor végre vissza mehetek chromera. Asztalin nekem az a legjobb, csak eddig nem volt lehetőség synchre. De ez is megoldódott!
-
-
máyköl
veterán
válasz
vadászcsiga #2445 üzenetére
Végét járja szerintem már szegény Fma...
-
bobooo
addikt
üdv,
feltenném itt si a kérdésemet hátha itt tudtok nekem segíteni, szóval a kérdésem a következő lenne:
valaki tudna olyan alkalmazást mondani, amivel lehet magyar tv csatornákat nézni?az spb tv-t néztem de csak az m1 van benne ami nagyobb tv csatorna és az f1-et nem lehet nézni azon se
-
DanielK
addikt
Nem tudom, hogy volt-e már. Megjelent a Google Chrome és Drive is iOS-ra. [link]
-
Ocarina
aktív tag
Valami ingyenes, de jó zenelejátszót tudnátok ajánlani? iPod app mostanában elképesztő dolgokat produkál...
-
válasz
vadászcsiga #2445 üzenetére
Nem, villám toszta meg az adatközpontjukat:
"A vicious set of thunderstorms passed through tonight and a lightning strike (or two or three) at our data center has caused a FreeMyApps outage and we hope to be back shortly!"
-
vadászcsiga
félisten
Fma-nak annyi? Nekem be sem tolt.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga #2443 üzenetére
Ja persze.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes #2442 üzenetére
Tamagocsi
-
Mela Kehes
addikt
Hogyan keressek rá az olyan játékokkra, amelyeket folyamatosan figyelni kell? Tehát építek házat, kiírja hogy 4 óra múlva lesz kész meg ilyenek. Pl. Farmerama
-
Mela Kehes
addikt
Hétvégén sikerült megvennem a 10 dodós gift card-ot iPhone-on. iPad-en lecsúsztam, viszont van még rajta 3600 kredit. Szerintem ott folytatom, iPhone-on viszont abbahagyom. A 15 dollárosra még látok reális esélyt.
-
norbi2010
őstag
Semmit mást sem enged mi a bánat
-
norbi2010
őstag
Volt most FMA-án 10$-os Gift Card de nem engedte redeem-elni
A pontokat sem adja meg se iPhone-on,se iPad-en
-
FefeeX
veterán
válasz
Turbomann #2434 üzenetére
Na de ha nem jársz külföldön, és van offline mapod, miért nem jó mellé az ingyenes T-s vagy Vodás navi?
PannonosTelenoros vagy?Egyébként offline mapnak jó, csak szerintem bőven sok helyet használ ehhez képest, és az ingyenes verzió funkcionalítása ezen kívül nulla.
A JB-s dolgot meg nem miattad írtam, hanem magam miatt, illetve a Navigon miatt, hogy röhej, hogy a JB-s szoftver jobban üzemelt, mint amiért fizettem...
-
Turbomann
tag
Nem nagyon járok külföldre, mert csóró vagyok és nem érdeke mi van ott. Ha ismeretlen helyen vagyok rá kukantok hol vagyok és tudom. A munkámhoz kellene ezzek az alternatív útvonal jelölő és ezért az egyért venném meg. JB-ém van attól még van fizetett apom és ettől még nem vagyok szebb se.
Ja és tolvaj sem.
-
FefeeX
veterán
válasz
Turbomann #2432 üzenetére
Á nem úgy gondoltam. A két általam említett navi bőven tökéletes itthonra, és ingyenesek is
Arra gondoltam, hogy mondjuk Bécsbe mész, és egy ingyen térképnek letöltöd Ausztriát, akkor Bécsben frankón lesz egy navigációra nem használható offline Bécs térképed ingyen. Arra nem jó a Hungary Offline MapDe vannak ingyenes alternatívák, tehát a Copilot így gyakorlatilag teljesen haszontalan, és drága is... 20€ a navigáció-képesség, 30€ a teljes EU térkép, és nem tudom, nincs-e még más is, amiért fizetni kell... 45€ volt asszem a Navigon Europe leárazva, az áttentión beszólásokon kívül egész elégedett vagyok vele (állítom, hogy a korábbi, feltört változat jobb volt, csak egyrészt nem szeretek JBzni, másrészt a tulajdonlás a fogyasztói társadalomban óriási csábítás
)
-
Turbomann
tag
Akkor a hungary offline map ajánlom.
Ha jól értelmezem, akkor teljes értékű navit kapok ha fizettek?
Droidon sygic mobile nekem tökéletesen megfelel nekem. Azt tudja amit igér és tökéletesebb az útvonal szerkesztése is.Azért probálgatom a coolpilot-ot, de akkor megyek és feltöröm emiatt a készüléket, hogy teljesen képbe legyek. A 20 eur miatt is így fogom letesztelni.
-
FefeeX
veterán
válasz
Turbomann #2430 üzenetére
Ingyen semmit nem ér, kb mint a nyomtatott térkép. Sokkal jobb bármelyik ingyenes (Navigon by T, vagy iGo by Voda), mert azokat legalább lehet rendeltetésszerűen használni... Akkor jó talán, ha azt mondod, hogy gyalogosan szeretnél egy offline térképet, és egyik sem felel meg, ami Appstore-ban elérhető... Szerintem...
MÁS: tegnap annyit gondolkoztam a 800 Xbox Live ponton, hogy el is tűnt...
iTunes 10$ meg már jó ideje nincs... Amazon meg inkább majd utána kell, mikor már nem lesz más... Csak mert PC-re vehetek még játékot, de azokat sem nagyon használom amiket eddig vásároltam
Megint más: iPhone-ról nem kapom meg a pontokat se a szörnyes, se a V-betűs, sem a nemtommiaharmadik alkalmazás után sem FMA-n. iPadon legalább 20 percre rá bejöttek...
-
Turbomann
tag
válasz
vadászcsiga #2365 üzenetére
Szerintem idáig a legrosszabb navi a világon.
Iphone szörnyen érzékeny kicsit belőköd és már ott se vagy. Néha beragadt a gps. Amire akartam volna használni nem alkalmas. Például köztes útvonal ki jelőlésnél más merre navigál, de nem logikusan sorba rendezi a zászlókat.
Ingyen meg elmegy vodkával. -
Blaise
veterán
válasz
Mela Kehes #2426 üzenetére
Tol egy push üzenetet, ha frissítik valamelyik appot a sajátjaid közül.
-
Mela Kehes
addikt
Az Appshopper-ben nyilván szoktátok tartani a saját programjaitokat? Van valami haszna?
-
bobooo
addikt
valakinek volt mar olyan h megosztotta facebookon vagy twitteren az fma-t es meg kapta erte a 100 kreditet, mert nekem nem mukodik
-
runner 125
nagyúr
Hi,
A Bridge Constructor nagyon jó háték, pláne akiben van egy kis mérnöki ambíció.
-
FMA-on tudott már valaki kezdeni valamit azokkal az appokkal, amik nevénél a "Download and START" felirat szerepel, de rábökve nem az Appstore-ba visz, hanem egy oldalra, amin az "offer not avaliable" felirat fogad?
-
máyköl
veterán
válasz
vadászcsiga #2409 üzenetére
Gmail app szerintem hányadék, nálam gyári mail app viszi a prímet.
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #2411 üzenetére
Abból hány van már?
Gondolom először Macre volt (ott sokan dícsérik). Aztán lett ios. -
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #2409 üzenetére
A gmailnek van szervere, a sparrow csak egy app. A sparrow is meg fogja kapni, csak pénzésrt, mert szervereket kell létrehozniuk. (legalább is régen mintha így olvastam volna)
-
vadászcsiga
félisten
Megérkezett a Gmail app hiányzó láncszeme a push egy frissítés formájában. A Sparrow meg bekaphatja. Töketlenek.
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #2407 üzenetére
Jóvanna...
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #2404 üzenetére
Elég lenne nekem a 2D is...
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #2400 üzenetére
Izé...arra gondolok mikor felülnézetből navigál..
-
nofi
addikt
Hello!
Van arra valakinek valami ötlete, hogy a hivatalos Twitter app miért nem értesít? Több értesítési módot is állítgattam már, de sehogy nem jelzi mások tweetjeit
Új hozzászólás Aktív témák
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobilinternet
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával