- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
weinmaker
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Sziasztok! Nagyon rég jártam erre, mert semmi gondom nem volt manapság. A mostani pedig ahogy gyorsan elolvastam az elő pár hozzászólást beigazolódott, hogy nem nálam van a baj. A z utolsó frissítés óta valami ésszerűtlenül merül az ipad. Teljes töltés után, úgy, hogy egyáltalán nem használtam lement 71%-ra nagjából 1 nap alatt. Máskor meg használattal olvasás, böngészés egy hetet is lazán kibírt. Szóval valami bitang árulás lehet almáséknál.

-
zaskar
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Hogy tovább bonyolítsam a dolgot: két iPad Pro van itthon, amiket csak én használok, nagyjából azonos mértékben (emeletes házban lakunk, és nem szeretem le-fel hurcolâszni őket, ezért van belőlük kettő). Az egyik egy 2020-as, a másik egy 2024-es. Egyikben sincs 100 ciklusnál több, az akkuk állapota 100%-os. Mindkettőn 18.1.1 van. A 2020-as észrevehetően jobban bírja szuflával, a 2024-es viszont gyorsabban merül. Számokkal ugyan nem tudom alátámasztani, de feltűnt, hogy az M4-nél gyorsabban megy lefelé a töltöttség. Persze rá lehet fogni az M4-re, meg az OLED kijelzőre a nagyobb fogyasztást, de az akkuja is nagyobb vagy 5-600 mAh-val a 2024-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- OpenMediaVault
- Fűnyíró topik
- Death Stranding (PC)
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Asus 18 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB ZALMAN S2 TG Adata 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest