Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
weinmaker
őstag
válasz l.skywalker #47764 üzenetére
Sziasztok! Nagyon rég jártam erre, mert semmi gondom nem volt manapság. A mostani pedig ahogy gyorsan elolvastam az elő pár hozzászólást beigazolódott, hogy nem nálam van a baj. A z utolsó frissítés óta valami ésszerűtlenül merül az ipad. Teljes töltés után, úgy, hogy egyáltalán nem használtam lement 71%-ra nagjából 1 nap alatt. Máskor meg használattal olvasás, böngészés egy hetet is lazán kibírt. Szóval valami bitang árulás lehet almáséknál.
Www. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!
-
zaskar
senior tag
válasz l.skywalker #47764 üzenetére
Hogy tovább bonyolítsam a dolgot: két iPad Pro van itthon, amiket csak én használok, nagyjából azonos mértékben (emeletes házban lakunk, és nem szeretem le-fel hurcolâszni őket, ezért van belőlük kettő). Az egyik egy 2020-as, a másik egy 2024-es. Egyikben sincs 100 ciklusnál több, az akkuk állapota 100%-os. Mindkettőn 18.1.1 van. A 2020-as észrevehetően jobban bírja szuflával, a 2024-es viszont gyorsabban merül. Számokkal ugyan nem tudom alátámasztani, de feltűnt, hogy az M4-nél gyorsabban megy lefelé a töltöttség. Persze rá lehet fogni az M4-re, meg az OLED kijelzőre a nagyobb fogyasztást, de az akkuja is nagyobb vagy 5-600 mAh-val a 2024-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- Új, bontatlan iPad 10 2022 10.2 64GB Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest