- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- potyautas: Norvég nyár
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
válasz
TakenUser
üzenetére
Szerintem az iPad 10 is eleg lehet, de jelenleg hosszu tavra nem vennem. Valoszinuleg a kovetkezo iPad erosebb rancfelvarason fog atmenni. (Apple eseteben erdemes a generacio valtast megvarni, es utana vasarolni! Az ujjat vagy a regit, attol fuggoen, hogy mi hogyan alakult…)
Szoval, ha nem sajnalod ra a penzt, akkor Air, vagy varsz az uj iPad-re (pletykak szerint jovo tavasz, de ugye semmi se biztos). Esetleg veszel egy alap iPad 10-et 64 GB-al, 256-ost nem vennem… -
zaskar
senior tag
válasz
TakenUser
üzenetére
Meg lehet említeni még különbségként azt, hogy az iPad 10 kijelzője nem laminált, az iPad Air kijelzője viszont igen. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy a nem laminált kijelző használat közben kicsit hangosabb, "kopogósabb", és ez akár ujjal, akár pencillel történő kezelés során is észrevehető. Ez a jelenség sokakat egyáltalán nem zavar, másokat -pl. engem -igen. A leírások szerint a laminált kijelzőn a pencillel pontosabban lehet dolgozni, mivel a kijelző rétegei között nincsenek légrések. A laminált kijelző egyetlen hátránya az ára, mert drágább előállítani, így cserélni is, ha szükség lenne rá. Tehát az Air magasabb árát részben ez is indokolja.
-
Relax420
junior tag
válasz
TakenUser
üzenetére
Az M-es chip miatt az AIR “suhan”+ ha érdekel az A.I., valahol olvastam, hogy ahhoz kell az M-es chip+(szerintem neked ez számít leginkább, ha főleg Zoom megbeszélésekre használod) a selfie kamera fektetett tájolású, minden előző generációs iPad állított (mint bármelyik mai mobilon)+a kora miatt az valószínűleg tovább lesz szoftveresen támogatva
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Milyen monitort vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modul Samsung
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest