Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
válasz
_adaml21_
üzenetére
A második bekezdéssel nagyon nem értek egyet, de nem akarok mindenre egyesével reagálni, csak ami a legjobban szúrja a szemem.

"Vagy az 5S javította a fekete 5 kopását, de ezen kívül csak a touch id-t tudta felmutatni, ami igazán pont a 6-os szériára forrta ki magát."
A Touch ID-t egy "csak"-kal lerendezni azért na... van ott még más is (64bit, m8 processzor,vaku stb..). A 6-ban pedig ugyanaz a Touch ID van, mint az 5S-ben, semmilyen kiforrásról nincs szó.
Sokadjára leírom (még ha sokaknak nem is tetszik), hogy szerintem hogy megy ez Apple-éknél:
A sima verziók kis túlzással béta verziók, van bőven idő javítani mindent az S verzióra, van elég tesztelő is hozzá. A sima verziónal ott a "teljesen" új külső, örüljön annak a felhasználó, és legyen nagyjából ennyi elég is neki. Majd 1 év múlva, mikor ugye a külső marad ugyanaz, kénytelenek a hardvert fejleszteni, különben a kutyának nem kéne.
A 6S szerintem megkapja az Air 2 hardverét, az is bőven elég fejlődés lenne a 6 után. a 32GB verziót most kukázták, kizártnak tartom, hogy jövőre visszahoznák. Na de ez már nagyon off ebbe a topikba. -
Ilidzser
tag
válasz
_adaml21_
üzenetére
Nekem 2 cserekészülék után már a harmadik fekete iphone 5-öm van.
Az első valóban kopott, simán a használattól, de a második és harmadik már érezhetően más anyaggal van oldalt kezelve, ezek már egyáltalán nem koptak meg. A mostanim olyan, mintha most vettem volna le róla a fóliát!Én egyébként azt várom, hogy 4 vagy 4,2 collosban hozzanak ki egy upgradelt készüléket és teljesen elégedett leszek. Nekem már az i6 is kicsit kezelhetetlen.
Az Iphone 5, Ipad mini 2, MacBook Air 11" tökéletesen hozza a kívánt szinteket, a használatot mindig a használt készülékhez igazítom. Azt szoktam elővenni amire szükségem van. Ha fényképezni akarok, azt általában fényképezővel teszem...:-)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Formula-1
- Hisense LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest