Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsiii92
senior tag
válasz
merqree
üzenetére
Ez nehéz lesz.
Kezdjük ott, hogy nem hiszem, hogy iPaddel fogsz fotózni, soha senki nem csinálja, szerintem az S10 vagy az iPhone 13 kamerája sokkal jobb, akkor miért ne azzal csinálnád?
Videó nézegetésre szerintem nem kell 256-os tárhely, elég lehetne a 64 is. Én ugyanezekre a dolgokra vígan ellaktam a régi 32GB-os iPad 6osom is, most a 64es Airemen meg aztán bőven elleszek.Ha szükséged van a Cellularos verzióra akkor nincs mit tenni, de ha esetleg mégsincs, akkor vennék a gyereknek egy alap iPad 9est, a maradékból pedig egy alap iPad Air-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Gumi és felni topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Canon MILC: EOS R és M topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tápos kibeszélő offtopik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- iPad 10th 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4774
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- iKing.hu Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 12/256GB fekete használt 6 hónap garancia
- Huawei MatePad 11.5 2025 6/128GB - Garancia
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest