Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrystall
senior tag
Ki mondta hogy anyagilag megterhelő? Légyszi másold már ide be hol írtam ilyet, hol volt erről szó. Nyilván ha tudom, hogy az Itunes annak ellenére hogy hivatalosan az egyik ilyen eszköz erre mégsem csinál teljes backup-ot, akkor kifizetem az iCloud-ot. Csak ez sehol nincs feltüntetve. Másrészről meg lehet itt banánnal meg majmokkal okoskodni, csak hülyeséget beszélsz. Nagyon okos vagy úgy látszólag, csak a bökkenő hogy jelen esetben ha rád hallgatok, még szarabbul járok: kifizetem az iCloudra a dijat, és ugyan ott vagyok. Na? Nem esett le még mindig? Hát mert az sem fog mindent lementeni. Pl. Appokat nem. Ami jelen esetben ugyanúgy hiányzik az iPademről, mint ahogy említettem.
-
moleculez
veterán
Nem értem én ezt... Amúgy nekem pont van 50GB iCloud, csak nem használom, mert nem szimpi, ellenben van 3 Apple cuccom (nemsoká jön mellé az iPad), aminek mind odamegy a mentése, és 10+GB foglalt, nem is érdekel azért van.
Az viszont nekem is a vesszőparipám, hogy elég gusztustalan, hogy 5GB/account, nem /eszköz. Tök mindegy mennyiért vásárolsz, ennyit kapsz.#31998 Rád bízta. Enjoy.
-
SharpSA
veterán
Ez az, amit én sem értek még mindig... Vannak, akik elvből... érted, elvből nem hajlandóak ekkora hatalmas összeget fizetni, mert akkor 1 évben 12 gombóc fagyival kevesebbet ehetnek...

És szeretnek szenvedni, amikor menteni kell és amikor vissza kellene állítani a mentést.
Egyébként meg egyáltalán nem lassít semmit sem az iCloud mentés, mert akkor csinálja, amikor töltőn van a készülék és nincs használva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Horgász topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Steam topic
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Linux kezdőknek
- Linux Mint
- LEGO klub
- További aktív témák...
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs