- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Igen, eddig én is eljutottam a holnapon található adatok alapján.
Külső akksinak még iPhone-nak is kevés, ez a fájmegosztósdit meg otthon nem találom hasznosnak, mert van Airplay, meg egy normális lejátszó tud Wifiről játszani, a gépem meg úgy is mindig meg.
Én nem igazán látom a valós életben olyan használati módját, amit én kihasználnék így nem hiszem, hogy veszek.
Ez akkor lenne jó számomra, ha mondjuk rá lehetne pakolni jó sok dolgot egy nagy SD kártyára és onnan lejátszani a saját zenelejátszómmal, vagy videólejátszómmal a dolgokat, nem pedig Kingston beépített appjával ami elég fapados. Jól látom, hogy erre nincsen mód, hogy külső appal játszuk le? (VLC, AVplayer, Capriccio)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Tab M11 / TB330FU 8/128Gb
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Új Garanciában Cserélt iPad Mini 6 256GB Wifi/2026.05.04.Apple Gar./z24
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Kolink Stronghold ADATA 600W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- AKCIJÓÓÓ!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest