- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy aki tud segítsen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen mosógépet vegyek?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jófejsrác
senior tag
válasz kchris78 #27350 üzenetére
Első iPhone-om egy 5S volt ami 3 és fél évig volt nálam. Aztán volt lehetőségem Amerikába utazni és potom pénzért lecserélni egy 7-re, fél év után eladtam és vettem egy X-et ami már lassan 2 éve nálam van. De sajnos már azon gondolkodom le kéne cserélni .
Szerintem ha anno nem jön a lehetőség az 5S-ről azóta is az lenne. Viszont most már sajnos érzem, hogy a memóriakezelés nem a legjobb az X-en. Így várom a szeptembert, hogy milyen lesz az 5,4"-es teló - vagy 11pro és felejtsenek el egy darabig ismét.
Egyébként ez a memória kezelés probléma nem X sajátosság, iPad Pro 11-en is érezni hogy elfelejt dolgokat, úgy hogy más meg sincs nyitva. Remélem javítják.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A9+ X216 8/128GB 5G 11"
- Apple iPad Pro 2020 11" 128Gb (MY232HC/A) , Space Grey 6 hónap Garancia, TÖLTÉSI CIKLUS: 211 Akku:92
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- Apple iPad 8, Space Gray, 128GB!, Wifi, 10.2'' Retina + Hun Apple Billentyűzet
- Samsung Galaxy Tab A8 10,5 4/128GB tablet