Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
válasz
Friczy
üzenetére
Nem is írtam, hogy köze van, de arról beszéltünk, hogy a kártyát ellopják. Onnantól kezdve neten azt rendel amit akar és nincs 5000-es limithez sem kötve.
(#21169) umfrider: pontosan. Rengeteget lehet spórolni ésszerű hitelkártya használat mellett. Egy titka van, hogy havonta visszafizesd és ne feledkezz el róla, aki erre nem képes annak nem való, pontosabban igazából belőlük élnek a bankok.

Én szerencsére nem tartozom közéjük. SMS értesítéseket én nem kértem, csak ahol ingyenes volt. Most már sehol sem az így nem élek vele. Bár ad plusz biztonságot az tény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Thaiföldön már videózzák a Samsung Galaxy A37-et és A57-et
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Egy óra, két rendszer
- Eredeti játékok OFF topik
- Építő/felújító topik
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB SilentiumPC Signum SG1 750W
- Beszámítás! Asus TUF A16 FA608UH FHD Gamer notebook - R7 260 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4677
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest