- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
válasz
bostone
üzenetére
Nekem nincs iphone-om. De tabletet csak ipadot vettem eddig. Az Ipad viszont 4:3 nem 16:9.
Azt gondold át, mit nézel többet:
Ha magazinokat, weboldalakat, akkor csakis ipad
Ha filmeket, amit esetleg a tv-re is ki akarsz dobni, akkor meg valami androidos.Tökre független az, hogy milyen a telefon. Engem pl 99,9%-ban skype-on, Messengeren hivnak otthon, telefonon szinte soha. Igy, hogy fel tudom venni az ipadon az iphone-t, az teljesen hidegen hagyott. Viszont nincs Miracast, és a fájlok kezelése is nehézkesebb a pc-hez szokottaknak.
-
BaLee
addikt
válasz
bostone
üzenetére
Nyugodtan megveheted. Én is droidos voltam sokáig, 1 éve vettem iPhone-t és megtetszett a rendszer, így pár hete vettem egy iPad-et, nem bántam meg. Tartalomfogyasztásra is kiváló, van pár jó plusz funkciója (ha hívnak telón, fel tudod venni iPad-en is ha a közelben van) meg vannak rá jó kis játékok, bár legtöbbje fizetős.
-
Friczy
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 12.9 (6. generáció, 2022) 256GB Wi-Fi (bontatlan, számlával)
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs