Hirdetés
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
weinmaker
üzenetére
De gondolom vagy annyira értelmes, hogy megértsd, Touch ID-ra vonakozó feloldás Mini 2-n vagy olyan készüléken amin nincs ilyen gomb természetesen nem lesz ilyen funkció. Tehát arra vonatkozó részt ne is keressünk ilyen készülékeken. Mágneses tokom van és nem kell 2X megnyomnom, feloldja a képernyőt gombnyomás nélkül.

-
blakey
titán
Ott a NetTube, használjátok azt, évek óta azt használom, most is a háttérbe megy.

-
blakey
titán
válasz
üzenetére
Egyszerűbb, mert andorid alatt a fájlkezelés sokkal kézenfekvőbb olyanoknak akik előtte csak windowst használtak és ott "tologatták" a dolgokat. Az iTunes is bezavar a zenék hallgatásába olyanoknál akik más módon használták.
Nem használok windowst (OSX) már vagy 19 éve, magyarázzam el nektek, hogy miért jobb az OSX?

Nem tudom miért akartok engem meggyőzni hiszen iPadet használok és mindenkinek akinek tehetem azt ajánlok, de nem mindenki tud vele "megbírkózni".
-
blakey
titán
Látszik, hogy nem használtad az összes létező platformot és nem volt dolgod különböző gondolkodású emberekkel. Az android egyszerűbben használható és nyitottabb rendszer. Nekem nem kéne android tablet, másnak meg az a jó, mert jobban kézreáll a harmadiknak a windows rendszere tetszik, ezt miért nehéz megértened?
persze tudjuk te nagyon okos vagy

Még annál is okosabb.
-
blakey
titán
Ne menjünk bele, ne tőlem kérdezd, tökéletesen tudom mit mikor hogyan, mások nem tudják vagy nem akarják megérteni, nincs hozzá eszközük, stb. Van aki azon kapja a képeket és szeretné megnézni, stb. Én bármit megoldok szempillantás alatt, más napokig, hetekig kínlódik a megoldással.
-
blakey
titán
válasz
üzenetére
Írtam, én mindent megoldok és tudom használni más nem, ezt tudomásul kell venni még ha nehéz is. A szülök nem fognak felhőzni, főleg, hogy előtte semmilyen tabletet nem használtak és örülnek ha böngészni tudnak, fognak egy pendrive-ot és az iPade-en nem tudják megoldani a másolást, holott a szomszédnál működik, stb.. Gyakorlatilag bármilyen problémát megoldok, szóval nekem mindegy milyen az oprendszer de másnak nagyon nem.
-
blakey
titán
Azért szülöknél érdemes figyelembe venni a szokásokat is, én is figyeltem, hogy miként használják az eszközöket és úgy döntőttem, hogy android vagy windows lesz a megfelelő mivel néha a forókat is le szeretnék menteni, esetleg átmásolni dolgokat a pendrive-ról és nem biztos, hogy olyannak aki most kezdi a tabletezést az iOS megfelelő lenne, persze jobb böngészni, játszani meg stabilabb de felhasználás szempontjából egy OTG képes android olcsóbb és aszülöknek jobb döntés volt. Én mindent megtudok oldani iOS alatt de sokan nem és nem feltétlenül fogják megérteni, hogy itt miért így működik.
-
blakey
titán
válasz
Miamiquake
üzenetére
iPad Mini 3 ua., mint az iPad Mini 2 csak van benne ujjlenyomatolvasó.

-
blakey
titán
válasz
viktorhmv
üzenetére
Ez érdekes felvetés, de profi tervezéshez szerintem még korai, ha pl. az Adobe úgy gondolja, hogy meglépi és teljes egészében megcsinálja a CC-t tabletre akkor már csak tárhelyre lenne szükség. Bár a logótervezés nem igényel nagy tárhelyet, de én nem mernék tableten tervezni, egyik kezemmel fogom a tollat, másikkal zoomolok, stb. Valahogy még nem állna kézre a PS, Illustrator, Indesign de bármi lehetséges.
-
blakey
titán
válasz
The.Bali
üzenetére
Youtube-hoz természetesen elég lenne a Mini 2 is, de érdemes ezt tovább gondolni, mert oké, hogy most YT, de mi van ha annyira belejönnél, hogy másra is használnád, na meg persze a tárhelyet is meg kell gondolni, valóban elég lesz a 16GB vagy felteszel egy-két olyan játékot ami 2-3 GB és máris nem elég a tárhely. A mini 2 most még jól használható, legalábbis nálam nagyon jól működik, de 2-3 év múlva már nem biztos.
-
blakey
titán
válasz
gxcman
üzenetére
Nem sok az egy kicsit? 100e egy mini 2-ért?
A GPS hiánya akkor jelentkezik ha navigálni szeretnél a tablettel, más esetben semmi gond nincs vele, nekem eddig WIFI-s iPadjeim voltak és valószínűleg továbbra is az lesz, otthoni használathoz felesleges a GPS mivel van WIFI és így mindent megtalál. -
blakey
titán
Valószínűleg amikor iPaden viszed be az adatokat akkor nem ahhoz az "accounthoz" rendeled amit az android használ, az iCloudot az android nem fogja látni. A Beállítások/Kontaktok alatt azt a fiókot állítsd be amit az android is kezel, nálam gmailes cím van megadva, így oda menti az új kontaktokat és a naptárat is.
Apple ID-t nem változtattam, nem tudom miért vont le 2€-t -
blakey
titán
Gondolkodom a Mini 2 leváltásán, egy Air 2 vagy Mini 4 lenne a jó választás? A méret nem számít, alkalmazkodni fogok, minimum 32GB-os legyen, ez a Mini 2-nél jól jött, ebből nem szeretnék engedni.
-
blakey
titán
válasz
Yiggdrasil
üzenetére
Nektek működik rendesen a Mini2 iOS 10 alatt, vagy nálatok is érződik, hogy kevés már a vas hozzá?
Semmilyen lassulást nem látok, RR3 pl. nagyon jól megy. Böngészés, stb. is jól működik. -
blakey
titán
Feltettem a Mini 2-re az iOS 10-et, egyelőre nincs gond, szerencsére.
-
blakey
titán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Az újaknál is kltszeres azonosítás van, ujjlenyomat és utána egy gombnyomás de lehet, hogy fordítva.
-
blakey
titán
válasz
univerzita
üzenetére
Mini 2-re valaki feltette?
Látom, igen, de nem ártana egy bővebb info, merjem, ne merjem?
-
blakey
titán
A Kodi nem feltétlenül előny hiszen JB nélkül is van Kodira alapuló app és tökéletesen teszi a dolgát, néha még jobb is, mint a Kodi.

-
blakey
titán
válasz
thunderchild
üzenetére
Ha a gyári visszaállítás nem oldja meg akkor szervíz.
-
blakey
titán
válasz
A guru
üzenetére
Minden működik úgy ahogy androidon is, legalábbis 90%-ban tuti, én még soha nem csatlakozattam kábelen az iOS eszközeimet, FileExplorert használok, bármit oda-vissza tudok másolni, streamelni. Bár telefonból androidost használok, de véleményem szerint nélkülözhető az android, szinte minden megoldható iOS-szen.
-
blakey
titán
Én nem tudom és nem látom akadályát, hogy helyben cseréljék, nekünk több darabot cseréltek azonnal, még csak a számát sem nézték meg, ránéztek, hogy cserés-e és ennyi volt. Nem tudom, hogy ez honnan van vagy miért csinálják egyes boltok a beküldősdit. München valóban más országban van, de ne legyetek annyira elájulva tőle, van más, egyéb bosszantó dolog. Nekem az egész csere probléma- és akadálymentes volt.
-
blakey
titán
válasz
tigomigocika
üzenetére
FileExplorert használok, mindent lát.
-
blakey
titán
Keress vissza, nem kell iTunes, eddig sem nagyon kellett. FileExplorer-rel bármit elérsz hálózatról nekem még egyszewr sem fordult meg e fejemben, hogy géphez csatlakoztassam az iPadet. nPlayer, InFuse Pro hálózatról is mindent lejátszik.
A többire majd válaszolnak a tulajok. -
blakey
titán
válasz
D@niel
üzenetére
Az ikonok is végesek voltak egy "oldalon", azt is gördíteni kellett. Szóval nekem most is kb. ugyanannyi ikon van egy lapon mint az előző verzíóban és a gyakori könyvjelzők amúgyis elől vannak. Egy kézzel kényelmesebb. Nekem lehet, hogy azért egyszerű, mert minden könyvjelzőm helyét nagyjából tudom, van kb. 100 könyvjelzőm, de tudom a sorrendet, droidnál már megszoktam ill. gépen is a görgetést, már fel sem tűnik.
-
blakey
titán
válasz
buci30
üzenetére
Mindkettő nagyon jó, nPlayer egyszerű, gyors, teszi a dolgát. Infuse Pro az nPlayer tulajdonságain felül borítókat, infókat is gyűjt az anyagról. Sima Infuse nem ér semmit.
Infuse Pro ill. nPlayer tud DTS/DD. A Infuse mellett szól még, hogy a filmekhez feliratokat is letölt, nem kell vesződni a kereséssel. -
blakey
titán
Fotókhoz, házi videókhoz a Flickr az ami nagyon jó és 1TB-nyi hely van. Én azt használom fotók tárolására.
-
blakey
titán
válasz
DigitXT
üzenetére
10 percet játszottam, nálam egy gramm akadás nem volt, már az intro is "vajsima" volt, de nem kizárt, hogy van/lesz, viszont itt azért egy picit más a helyzet mint tableten vagy telefonon, itt közrejátszik a megjelenítő is és a hozzá tartozó beállítások. Nem olyan egyértelmű kijelenteni, hogy tökéletes ATV4-en mint ahogy azt sem, hogy mindenkinél akadozni fog. Ha több időm lesz akkor játszani fogok, hogy lássam van-e akadozás vagy nincs.
-
-
blakey
titán
-
blakey
titán
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Nálam nincs gond, két különböző DNS szervert használok, a netem UPC, de Telenorral is gyors, minden felületen jól működik, ezért irtam, hogy akár DNS hiba is lehet.
-
-
blakey
titán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Szerintem a "sima" boltokban is megoldható, más nem akkor megrendelik. Ahogy pár hsz-szel korábban írták, a boltban is cserélték.
-
blakey
titán
válasz
zolikaDB
üzenetére
FileExplorer tud FTP-t, Sambat, WebDAV-t, ismertebb felhőket is kezel, másolni is lehet, az nPlayer ezen felul UPnP/DLNA-t ill. SFTP-t is tud. Az nPlayer csak lejátszó, a FileExplorer fájlkezelő. Az nPlayer látja a serviio-t is. DLNA nálam Plex-ből és UMS-ből áll. Plex minden eszközömön van és arról játszóm le a filmeket, zenéket, képeket. SMB meg mindegyik eszközömön működik, még a tv-n is. Szóval iPad-en, Androidon, lejátszókon Plex-szel nézem a médiát, SMB-n meg fájlokat mozgatok, androidon Solid Explorer, iPad-en FileExplorer.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nekem úgy tűnt, hogy elvárnád, hogy nálad is legyen.

(ezzel a kör bezárul)