Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Óraátállítás
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Üdvözöllek!
A laposod valameddig el fog döcögni azzal az inverterrel, de a tápegységed nem fogja túl sokáig tolerálni ezt az áramforrást...ezek a kapcsoló üzemű tápok nem erre vannak tervezve! Elég széles feszültségtartományban mennek, de mindent azért azok sem bírnak ki!
Ha másokat is meg szeretnél erről kérdezni, akkor ezt a kérdésedet ITT is felteheted! -
Gowron
csendes tag
Sziasztok!
Tavaly egy számítógépes boltban kerestem egy autós invertert a gamer laptopomhoz. Ez egy akkoriban elég fullosnak számító ROG Strix, 2021-es. Mivel totál analfabéta voltam a dologhoz és semmi időm nem volt utánaolvasni sem, segítséget kértem a boltostól. Azt mondja, majd ő tudja mi kell nekem és intézi.
Megállapodtunk ebben, azt mondta 30 lesz max. 40 lett, nyilván ez egy jutalékos ár, nem is volt ezzel semmi problémám, az eredeti becslés ellenére sem, hisz szaki és segített nekem, azt sem bántam volna, ha ez az egész jó, nem kell vele szenvednem és csitti-fitti ,ha akár 10-15 ezer forintot tett volna az árra, de csak 8-at tett egy gyors google keresés után. Bizalmat szavaztam az emberünknek, segítjük a kisvállalkozót. Ez egy Green Cell 12V-os módosított szinuszos 300/600W inverter. inv05de kódszámú.
Megjött az inverter, kifizettem, átvettem, hónapokig hozzá sem nyúltam, költöztem, dolgoztam, magánélet. Aztán hirtelen szükségessé vált az inverter, volt egy kis időm, kibontom, kicsit utánanéztem a dolgoknak és kiderült, hogy a gyakorlatban totál szar ez az inverter arra amire nekem kell, pedig pontosan elmondtam mire és milyen lapihoz kell. Ugyanis míg azt említette az emberünk, hogy ehhez nekem szinuszos inverterre van szükségem, ő "modified sine wave"-eset rendelt nekem és két perc utánajárás kellett, ahhoz, hogy kiderüljön, hogy nem alkalmas arra, hogy laptopot üzemeltessünk róla, mert ehhez "pure sine" kellene. A dobozon rajta is van mindkét variáció, de magán a gépen már "modified sine" van.
Nyilván ezzel ráb@sztam, de nem hiszem, hogy ezzel bármit is tudnék már kezdeni . A kérdésem az lenne, hogy károsítaná e a lapit ha erről a forrásról üzemelne? Tök jó, hogy már ezt tudom, de ha nem muszáj, nem költenék még 50 ezret egy inverterre.
Köszönöm a segítséget!
Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Villanyszerelés
- Crimson Desert
- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 14 M1 Pro, 16GB / 512GB, 95% akku, szép állapot, Space Grey szín!
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Dell Latitude 5400,14",FHD,i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- MacBook Pro 15" (2017) i7/16GB/512GB Szakszervizben frissített belsővel
- HP Victus 16-s0001nh Ryzen 5 7640HS / RTX 3050 6GB / 16GB DDR5 / 144Hz Garanciás
- TÜZES EZÜST! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - SILVER AJÁNDÉKKAL!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- RÉSZLETRE .Bankmentes kamatmentes. OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest