Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Napkollektor - csak úgy
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicsys
csendes tag
válasz
bimbula53 #57 üzenetére
Na kérem! Én vagyok a hülye, de ettől eltekintve van életjel.
- A feltöltés/ fordítás azért volt lassú, mert az F-secure fogta mint vadállat. Ha kikapcsolom, kb 5 perc alatt lefordítja az IDE és fel is tölti.
- Azért nem lépett AP módba, mert nem volt csatlakoztatva VS1053 modul...
- Azért kapott fals IP címet, mert MESH-re csatlakozott. (megoldottam, most már jó a kapott IP cím) Egyébiránt, a feltöltéskor már meg lehet adni egy "wifi.csv" fájlban az elérhető SSID/pass párosokat és automatikusan felcsatlakozik feltöltés vagy reset után.
- Most minden működik csak hang nincs a VS kimenetén. Illetve csak kattogás berregés van, amolyan digitális zaj. (Próbáltam leválasztó trafón keresztül is)
Most kellene összekötnöm a 33-34 -es lábakat a VS1053-nál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest