Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
Sziasztok!
Szerintetek mi lehet a probléma? Illetve valami, modem-szolgáltatós gond lehet, vagy valami windowos dolog. UPC-net Ubee EVW3226 modem. Kábellel PC-hez kötve. Ha elkezdek neten játszani, főleg az elején a net elkezd elmenni pár másodpercre folyamatosan, tehát szakadozik, elmegy-visszajön egymás után többször. Ilyenkor win hálózat is a tálcán jelzi. Próbáltam modem resetet, gépen hálózat driver reinstallt. Illetve ma xbox-on mikor felmentem játszani online, ott is tipikusan ilyen jelenség volt, mintha szakadozna a net. Wifin van. (online forgalom autók ugráltak, teleportáltak, minden nagy késéssel látszódott csak).
Viszont az előbb wotoztam, ugyanúgy előjött, de ezalatt gyorsan telefonon (wifi) elkezdtem böngészni és ott hibátlan volt minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkabelel, 12 hónap garanciával
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi