Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
Sziasztok!
Szerintetek mi lehet a probléma? Illetve valami, modem-szolgáltatós gond lehet, vagy valami windowos dolog. UPC-net Ubee EVW3226 modem. Kábellel PC-hez kötve. Ha elkezdek neten játszani, főleg az elején a net elkezd elmenni pár másodpercre folyamatosan, tehát szakadozik, elmegy-visszajön egymás után többször. Ilyenkor win hálózat is a tálcán jelzi. Próbáltam modem resetet, gépen hálózat driver reinstallt. Illetve ma xbox-on mikor felmentem játszani online, ott is tipikusan ilyen jelenség volt, mintha szakadozna a net. Wifin van. (online forgalom autók ugráltak, teleportáltak, minden nagy késéssel látszódott csak).
Viszont az előbb wotoztam, ugyanúgy előjött, de ezalatt gyorsan telefonon (wifi) elkezdtem böngészni és ott hibátlan volt minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- OTP Bank topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Linux haladóknak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest