- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Vízóra :D (okosóra számlap)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matepok
újonc
válasz
Gubek-Einste #583 üzenetére
hàt, èn megcsinàltam... vagy nem
csak aztàn most az a vezetèk nèlkuli hàlòzat (a "beèpìtett" routeren keresztuli) teljesen eltunt.
a 192.168.0.1-nèl beìrtam a felh. nevet meg a jelszòt, belèpodtem, ràkattoltam arra, hogy àllìtsa àt bridge-re, utàna kiìrta, hogy egy kis turelmet kèr, vagy mit, aztàn utàna nem toltodott be tobbè az egèsz 192.168.0.1
ùgyhogy nem tudom, hogy mi lett azzal
szòval ìgy most jò, tok jòl betoltodik jò minosègben is a videò, meg minden, de azèrt visszajohetne az a màsik hàlòzat is, az egèsz 192.168.0.1-gyel egyutt.
otlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 34GS95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjolv új akku gar
- ZOTAC RTX 3090 Ti AMP Extreme Holo
- Eladó Beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ω stúdió fejhallgató
- ÚJ! Intel Core Ultra 9 285K 24-Core 3.7GHz LGA1851
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest